Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell bizonyítania a igazát, ha gyanakszik a párom, a hűségemben? Nekem vagy neki?
Annyira féltékeny és feszült, ingerült, mert szent meggyőződése, hogy megcsalom.
Ez nem igaz. Soha nem csaltam meg, gondolatban sem.
Már bevállalnék mindent, hogy bízzon és higyjen, de elmondása szerint, még a poligraf-nak sem hinne. Csak saját meglátása, gyanúja az igaz.
Én mondtam neki, hogy szerintem neki kellene bizonyítékokat mutatni, és nem nekem. Bizonyítsa be mindazt a sok (AGYÁBAN FELMERÜLŐ)"megcsalást"amivel napi szinten vádol.
Ha nem adtál rá okot, akkor tudod ki bizonygasson…ki kell adni az útját.
Ilyen emberrel nem lehet élni.
Itt gyk-n mindenki azt mondja mindenre, hogy szakítás.
Na hát ez a dolog nálam tényleg az lenne.
A folyamatos alaptalan féltékenykedés teljesen megmérgezi a mindennapokat és a kapcsolatotokat.
Én a helyedben ezt egyszer érthetően, nyugodtan elmondanám neki.
Nem fenyegetés jelleggel persze. (Bár úgyis annak fogja venni és ebbe is bele fogja látni, hogy biztos azért mondod mert van valakid...nehéz ezzel a helyzettel mit kezdeni)
Neked nem kell semmit bizonygatnod.
Köszönöm mindenkinek az őszinte választ.Örömmel tölt el, hogy a többség velem ért egyet.
Én már 4 alkalommal szakítottam vele, de kijelenti mindig, hogy amíg ő a végső szót nem mondja ki, hogy "vége", addig köztünk nincs vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!