Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell bizonyítania a igazát, ha gyanakszik a párom, a hűségemben? Nekem vagy neki?
Figyelt kérdés
Annyira féltékeny és feszült, ingerült, mert szent meggyőződése, hogy megcsalom.
Ez nem igaz. Soha nem csaltam meg, gondolatban sem.
Már bevállalnék mindent, hogy bízzon és higyjen, de elmondása szerint, még a poligraf-nak sem hinne. Csak saját meglátása, gyanúja az igaz.
Én mondtam neki, hogy szerintem neki kellene bizonyítékokat mutatni, és nem nekem. Bizonyítsa be mindazt a sok (AGYÁBAN FELMERÜLŐ)"megcsalást"amivel napi szinten vádol.
szept. 17. 05:41
21/24 A kérdező kommentje:
20/20 akkor is bebizonyítom, hogy nincs igaza , egy dobozos kakaós csiga is okosabb és eszesebb.
szept. 17. 16:57
22/24 anonim válasza:
21, neki biztos, hogy nem bizonyítod be. De ha ennyire szeretsz így élni, akkor minden rendben. Azt is hiszed, hogy azért féltékeny mert szeret?
23/24 A kérdező kommentje:
18/21
Köszönet a fáradozásaidért, és kitartó, segítő szavaidért.
Úgy gondolom itt az érdem a tied, nem is téma, és nincs is kérdés.
szept. 17. 17:00
24/24 anonim válasza:
Pszichológushoz hajlandó lenne elmenni a meggyőződésével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!