Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megcsalt a párom, a hatóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalt a párom, a hatóság a segítségemre tud lenni a bizonyítás során?

Figyelt kérdés
A történet rövid lényege, hogy még a házasságunk előtt a párom félrelépett ( csókolózott egy másik személlyel) de én megbocsátottam neki, és elfelejtettük. Azóta olyan információk láttak napvilágot, hogy több volt köztük, mint csók. A harmadik fél egy elég egyértelmű jelzést adott, hogy tényleg lefeküdtek, a szexuális szokásaival kapcsolatban mondott infót. Elvileg ezt csak annak kellene tudnia, akivel lefekszik. Ő, mármint a házastársam azt állítja, hogy csak azért tud ilyet róla, mert épp rólam beszélt neki, hogy mennyire jó velem az együttlét, és rossz szándék vezérli a harmadik személyt, ezért ezt így akarja felhasználni. Az eset 2009-ben történt. Természetesen a FB beszélgetés törölve lett. Ha feljelentést teszek a harmadik féllel szemben rágalmazásért, vagy válópert indítok a házastársammal szemben, a hatóságok kikérik a Facebook üzemeltetőjétől a törölt beszélgetést? Bizonyítási eljárási folyamat indokából?

2022. aug. 1. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Válásnál sem érdekli sem a hatóságot, sem a bírót ki mikor kivel lépett ágyba.. vagy hányszor… teljesen lényegtelen.
2022. aug. 1. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

hűtlenség nem bűntetőjogi kategória, a hatóságot nem érdekli. Rágalmazáshoz ennél több kell.

magányomozót fogadhatsz, hogy kiderítsd jelenelg megcsal-e

2022. aug. 1. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs hova feljelentést tenni! Rajtad kívül senkit nem érdekel a megcsalás, és az sem, hogy ez miben nyilvánult meg.

Ha el akarsz válni, ahhoz pont elég ezt kimondani.

2022. aug. 1. 23:39
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Magánnyomozót felbérelhetsz, de a hivatalos rendben tartó erők nem fognak csalfa férjeket üldözni. Viccelsz, még akkor sem csináltak semmit amikor ellopták a biciklimet...
2022. aug. 1. 23:47
 5/11 A kérdező kommentje:
És akkor mi van, ha nem a párom hazudik? Abban az esetben a rágalmazás vétsége, ahogyan a szabálysértési törvényben olvastam bőven kimerített…
2022. aug. 1. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5-ös WTF?

A büntetőjognak és a polgárjognak semmi köze nincs egymáshoz! A rágalmazás meg a felvázolt esetben pont hogy ellened merülhetne fel.

Most komolyan, ha valakivel párkapcsolatban vagy, akkor nem mindegy mit csinált 13 évvel ezelőtt? Ha együtt akarsz vele maradni, nagyon nem kellene érdekelnie, ha meg nem, akkor az is egy döntés, de évtizedek után nyilván nincs köze ahhoz, hogy ott mi történt.

2022. aug. 2. 00:10
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

😂Hát, az vicces lenne. Ugye, ezt te se gondoltad komolyan? Annyi rendőr a világon nincs, hogy ilyen hülyeségek után szaladgáljanak. Persze, majd minden csók után nyomozgatnak, meg minden dugásnál. Most akkor csak félig dugta be, vagy tövig? Mert a férj mást állít. Vagy képzeld el fordított helyzetben. A feleség félrelép. Azt állítja, hogy nem volt megcsalás, hisz nem volt orgazmusa. A férj úgy elfogadná, hisz a nő "nem élvezte", akkor nem is megcsalás. Na, de a szerető szerint viszont volt. Mi sem egyszerűbb, majd a rendőrség kinyomozza, és ha hazudik, feljelentjük rágalmazásért 🤦🏽‍♀️Pff. Lehetne folytatni a sort. Te döntsd el, hogy kinek hiszel.

(Brit kutatások szerint ilyenkor amúgy a férj hazudik😂) Én nyomozás nélkül is a briteknek hinnék 😉

2022. aug. 2. 00:18
 8/11 A kérdező kommentje:
A rágalmazás vádját azért tartom fent, mert egyik fél ezt allitja, a másik azt…. Az, hogy ő leírta üzenetben az állítást, a tényállást kimeríti…
2022. aug. 2. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mint a példában írtam, bármivel lehet rágalmazni bárkit, de attól a rendőrségnek ilyen csip-csup ügyekre nincs kapacitása. Egyébként, ha ez egy komolyan vehető "ügy" lenne, akkor se vennének elő 10+éves törölt üzenetet, mivel az "ügy" elévült. Nem gyilkosság, és nem is szexuális erőszak. 30 éve alsóban Pistike azt rám fogta, hogy én törtem be az ablakot, pedig nem is igaz. Akkor most pereljem be rágalmazásért?🤔

2022. aug. 2. 01:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azthiszem a férjednek tennél csak jót ha keresnél mást. Kicsit szalajt fejben valami ahogy nézem.
2022. aug. 2. 05:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!