Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a telefonján a Facebook felszokott dobni társkereső, szingli nős és hasonló hirdetéseket. Az ő fejében az van, hogy azért van mert én biztos ilyeneket nézegetek a telefonomon. Hogyan tudom bizonyítani vagy megmagyarázni hogy ez nem igaz?
Figyelt kérdés
júl. 17. 08:39
1/27 anonim válasza:
Nem kell bizonyítani, mivel nem bízik benned. Nekem is hányszor nyomja az FB a társkert, pedig sosem voltam rajta és kapcsolatba vagyok. Inkább gondolkodj azon, mikor akarsz vele komolyan beszélgetni.
2/27 anonim válasza:
Fene se bizonygatna, higyjen amit akar. Amikor valaki rám akarja verni a beteg görcseit, birkozzon meg vele saját maga ne rám terhelje hogy én nyugtassam meg ha ő a beteg.
3/27 anonim válasza:
Én magamtól mutogatom a feleségemnek, hogy milyen csöcsös nőket mutogat a Facebook és nins megsértődve rajta.
4/27 anonim válasza:
3Mert már tudja hogy egy diszno vagy. Már nem lepődik meg semmin. Női sors a beletörődés megalkuvás.
5/27 anonim válasza:
Jobban bíztok az Arckönyvben, mint egymásban? Hát oké...
6/27 anonim válasza:
#4 Szerintem sok nő örömmel cserélne a feleségemmel, de könnyebb látatlanban ítélkezni. :D
7/27 anonim válasza:
Szerinted hol érdekel egy nőt más nők csöcsei? Persze biztos sok nő erre vágyik feleségként hogy csöcsöjet toljon a férje a képébe.
8/27 anonim válasza:
Nekem a barátom olyanokat mutogat na ez jól állna neked, megvegyem? És nem más nők csöcseit. Vagy nézd ide menjünk nyaralni. És ő csak a barátom.
Vagy sztorikat hogy mennyit marhultak a haverjával nézd milyen vicces. Stb.
Olyan még nem volt hogy nézd ez kirakja a mellét nézd az felfujatta a száját nézd azt a csajt ezt a csajt amazt a csajt.
9/27 anonim válasza:
#7 Szerintem az, hogy megmutatom mit dobál fel a falam nem egyenlő azzal, hogy nyálcsorgatva és heherészve nézetem vele a csöcsöket folyamatosan. Nem kéne kivetíteni a saját párkapcsolati tapasztalataidat másokra.
10/27 anonim válasza:
Nem irtam olyat hogy nyalcsorgatva. Eleve csak érdeklődési szintje amit valahogy meg akar osztani.
Csak épp nem feleségek érdeklodési szintje ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!