Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a telefonján a Facebook felszokott dobni társkereső, szingli nős és hasonló hirdetéseket. Az ő fejében az van, hogy azért van mert én biztos ilyeneket nézegetek a telefonomon. Hogyan tudom bizonyítani vagy megmagyarázni hogy ez nem igaz?
Figyelt kérdés
júl. 17. 08:39
21/27 anonim válasza:
#20 Értem, köszönöm. A feleségem művészlélek, inkább introvertált, úgyhogy ez a kategória egyáltalán nem illik rá.
Sima talajtorna és kézi súlyzós edzés. Igazából appot használok és amit aznapra kiír, azt csinálom végig + testtartás javító torna az irodai munkakör miatt.
22/27 anonim válasza:
Akkor probald ki egy kolleganőn mutogass neki csöcsöket. Ő még őszinte lesz mert nem feleség.
23/27 anonim válasza:
Az én facem is feldobja a face társkeresőt es még eszembe nem jutott ezen kiakadni😂😂😂
25/27 anonim válasza:
#22 Szerintem ha a kolléganőmnek ilyet mutogatnék jogosan háborodna fel. :D
#24 10 perc légtechnika, 20 perc testtartás javító, 50 perc edzés, 2 perc planktartás, 8 perc levezetés. Fiatalok vagyunk, nincs gyerekünk, szabadidőnk annál több. Kényelmesen belefér.
26/27 anonim válasza:
Nekem nincsenek ilyen problémáim mivel nincsen se barátnőm se feleségem a mostani generáció ismerkedni nem tudási szokásai miatt. Nekem a megcsalástól nem kell félnem és a hűtlenségtől sem. Legtöbb mostani ember hűtlen és ha feldob valamit az internet ami olyan egyből már probléma van. Na ez itt a baj!
27/27 anonim válasza:
Nem kell bebizonyítani szart se inkább ki kell dobni a francba hogyha egyszer nem bízik benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!