Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a telefonján a Facebook felszokott dobni társkereső, szingli nős és hasonló hirdetéseket. Az ő fejében az van, hogy azért van mert én biztos ilyeneket nézegetek a telefonomon. Hogyan tudom bizonyítani vagy megmagyarázni hogy ez nem igaz?
Majd szulinapjára rakj csöcsöket a tortára is. Egyszer csak megerted mirol irok. Vagy soha.
Ja ezert legyint már a feleség is mindenre szerintem. Ugyse értesz semmit.
Akkor csak a tisztánlátás végett. :)
A feleségem ritkán használja a Facebookját és általában szereti az enyémen nézni a hírfolyamot, ahol felugrálnak kéretlenül is ilyen tartalmak. Amikor pedig együtt nézzük én van, hogy teszek rá mejgegyzést, bár ez sem sértő. Őt ez a legkevésbé sem bántja sőt, ugyanúgy megnézi.
Aki azon aggódna, hogy milyen szenvedés az élete... minden hajnalban 2 órával korábban kelek, hogy elvigyem dolgozni és haza is viszem, hogy ne kelljen 40 percet sétálnia. Nem csak én főzöm meg az ebédet, hanem a reggelit, vacsoráját is elkészítem és elé is rakom. Még azt is meg merem tenni, hogy megkérdem mit szeretne enni. Mindenhova elmegyünk, ahova szeretne és ő választja a nyári vakációt, mert engem nem annyira mozgat meg az ilyesmi. Rendszeresen megmasszírozom és bármit megkap, csak szólnia kell.
Mindezt nem kényszerből, hanem szeretetből teszem és ugyanúgy viszonozza ezeket.
Gondolom most is a párnájába sír, hogy milyen nőt nézek éppen. :D
"Az ő fejében az van, hogy azért van mert én biztos ilyeneket nézegetek a telefonomon."
Az enyémben is az van.
Én nem szoktam nézegetni embereket a telcsin, és érdekes, hogy nekem nem dob fel soha semmi ilyet. Kamuzol.
#16 Bár ezt nem tudom mit jelent, de se külsőre, se belsőre nincs oka panaszra. Messze vagyok az elhízástól, de ezt bizonygatni fölösleges. :)
#18 Engem ez a legkevésbé sem zaklat fel. A Vajákban és a Trónok harcában például van pár és pontosan tudom, hogy az izmos, kidolgozott, de nem túltolt felsőtest az ízlése. Valószínűleg ezt is onnan tudom, hogy beszéltünk róla. Pontosan ezért tornázok napi másfél órát. Ha formában vagyok jobban tetszem neki, ha jobban tetszem neki több a szex. Mindenki nyer vele. Ettől nem leszek Henry Cavill, de kihozhatom magamból azt, amit tudok. Ahogy minden normális kapcsolatban kéne lennie.
Pickme azt jelenti, hogy erőlködik, hogy mennyire más, mint a többi lány, hogy a pasik odáig legyenek érte. Eljátssza, hogy ő a laza csaj, aki csöcsöket nézeget.
Mit tornázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!