Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatok hány százaléka menne tönkre, ha belelátnának az emberek a másik fél telefonjába?
Nálam pl. ez volt a szituáció, írkált a hölgy ennek-annak, de titkolta, hogy mit. Pár hónap után hajítottam.
A badoo meg egyéb társkeresőkön feltűnt ismerős nők 20%-a férjezett, meg párkapcsolatban lévő ember, mert ismerem még a férjeiket is.
Eléggé sok. Én azt vettem észre, hogy a nők nagyon házsártosak erre, hogy mi van jogom nyúl bele a férfi a telefonba, azt vettem észre, hogy ezek a nők mind kb fullba csalja a pasiját, és fordított helyzetben is ugyanez.
Szerintem ez a telefon nézés dolog, ha már ennyire magán, meg intim meg stb, ott van valami, nem a semmiért magán. Gyűlölöm a nőket!
Anélkul is tönkremegy szinte mind.
Kezdve azzal hogy senki nem az elsővel házasodik meg.
Mindenkinek több kapcsolata(több tönkrement kapcsolata van), mire eljut egy házasságig.
Aztán ugye válás és folyt a kövi etap, összejonnek szakitanak stb.
Telolesés nélkül is ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!