Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek kell bizonyítania a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kell bizonyítania a igazát, ha gyanakszik a párom, a hűségemben? Nekem vagy neki?

Figyelt kérdés

Annyira féltékeny és feszült, ingerült, mert szent meggyőződése, hogy megcsalom.

Ez nem igaz. Soha nem csaltam meg, gondolatban sem.

Már bevállalnék mindent, hogy bízzon és higyjen, de elmondása szerint, még a poligraf-nak sem hinne. Csak saját meglátása, gyanúja az igaz.

Én mondtam neki, hogy szerintem neki kellene bizonyítékokat mutatni, és nem nekem. Bizonyítsa be mindazt a sok (AGYÁBAN FELMERÜLŐ)"megcsalást"amivel napi szinten vádol.

szept. 17. 05:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Milyen elbűvölő ember a párod... Kérdező, ha kívülállóként olvasnád ezt a kérdést, mit tanácsolnál?
szept. 17. 11:31
 12/24 anonim ***** válasza:
10, te pedig megmondod, hogy de, most van vége. Esetleg kezeltesse magát, mert senki más sem tűri ezt el tőle. Te nem gyerek vagy, ő pedig nem az apukád aki majd megmondja, hogyan lesz tovább. Egyszer sem szakítottál, akkor nem lennél vele.
szept. 17. 12:19
 13/24 A kérdező kommentje:

11/12

Egyértelműen, azt hogy ennek a kapcsolatnak nem volt és nem is lesz jövője, ilyen hozzáállással.

szept. 17. 13:00
 14/24 A kérdező kommentje:

12/13

Nem hajlandó rá, már sokszor próbáltam, de ő nem látja be ezeket. Szerinte én mondok hazugságokat.

szept. 17. 13:03
 15/24 A kérdező kommentje:

7/14

Soha nem volt olyan, hogy tetlegességig fajuljanak a dolgok.

Vannak viták, de nem verekszik!

szept. 17. 13:08
 16/24 anonim ***** válasza:
14, ha te laksz nála költözz el, ha ő nálad akkor Figyelj Pityu, úgy készülj, hogy innen két héten/egy hónapon belül el kell költöznöd. Ha eljön az adott dátum kirakod a cuccát. Vagy mire nem hajlandó? Letiltod mindenhonnan, ha odamegy hozzád nem nyitsz ajtót. Félned kell tőle? Bántana szerinted?
szept. 17. 13:10
 17/24 anonim ***** válasza:
Látom, nem bánt, ez szerencse. De ha a valóságot nem lehet megértetni vele akkor csak tönkremész mellette. Ő magát is és téged is tönkretesz, hiába tennél bármit. Neki nem való a párkapcsolat, te pedig élhetnél boldogan, ő nem miattad ilyen.
szept. 17. 13:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen kapcsolatban, tudom min mész keresztül. Évekig tűrtem ezt a megaláztatást. Odáig fajult, hogy azt is megszabta melyik osztálytársammal beszélgethetek. Aztán amikor elkezdtem dolgozni ápolónőként folyamatosan éjszakában (többet fizet az éjszakai műszak, és mivel ő nem akarta/tudta megteremteni az összeköltözéshez szükséges kauciót, így én vállaltam el minden túlórát éjszakàban), rájött, hogy bizony a kórházban nagyon sok férfi van - sok orvos, ápolófiúk, beteghordók, műtőssegédek stb. Ki volt borulva, hogy muszáj volt a pl az orvosokkal kommunikálnom a betegek miatt. Ott bizony nem működött az, ami még a suliban igen. Aztán folyton rögeszmésen gyártotta az elméleteket, hogy mikor, hogyan és miként tudom őt megcsalni. Elkezdett randomszerűen hívogatni amikor éjszakáztam. Éjfélkor, hajnali kettőkor, hajnali négykor. Volt olyan, hogy dolgoztam, nem vettem fel. Újraélesztettünk. Aki tudja, hogy mi ez, azt pont nem érdekli, hogy csörög a telefonja. A gyerek mellkasát nyomtam, gyógyszereltünk, intubáltunk stb. Kemény másfél óra volt mire stabilizáltuk. Látom, hogy 5x hívott az exem. Visszahívom. Erre elkezdett velem üvöltözni, hogy mekkora egy r.ingyó vagyok és mennyire ízlett az a phasz, amit az előbb sz.pkodtam. Nekem ez nagyon rosszul esett. Mai napig nem hiszi el, hogy én akkor nem keféltem, hanem megmentettem az orvossal egy anya gyermekét.

Soha semmilyen körülmények között nem adtam okot erre a viselkedésre. Soha nem néztem másra, soha nem léptem félre, ami miatt ilyeneket gondolhatott volna. Nálunk a 7 év alatt fizikai és lelki abúzusig ment a dolog. Többször megerőszakolt a kapcsolatunk alatt. Mert ha nem akartam szexelni (teszem fel, fájt a hasam) , akkor azonnal ment a zsarolás, hogy na kivel csaltam meg. Akkor lefeküdtem az ágyra és mondtam, hogy csak gyorsan végezzen. Tönkretett engem teljesen. Évek kellettek mire a férjemnek sikerült minden gátat feloldania bennem.

Hagyd ott. Ne járj úgy, mint én. Egy pasi se ér ennyit.

szept. 17. 13:59
 19/24 A kérdező kommentje:

16/18

Mondtam Pityunak, ha nem változtat a hozzáállásán, lefokoztatom.

Elvégre ha neki lehet engem ócsárolni, én is tehetek neki egy szivességet!

Sajnos mind a ketten tönkre tettük már egymást. Se veled se nélküled.Megerősítést vártam, hogy hányan gondoljátok úgy ahogy én.

szept. 17. 14:13
 20/24 anonim ***** válasza:
19, Pityu nem tud változtatni, ő ilyen. Ilyen is lesz amíg él. Ha neked meggyőződésed, hogy a fű kék, az ég zöld, hiába bizonygatná a párod az ellenkezőjét, fejre is állhatna, te "tudnád", hogy nem úgy van az.
szept. 17. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!