Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy annak kell bizonyítanod hogy szereted, akit szeretsz, vagy csak akkor ha valójában nem szeretted?

Figyelt kérdés

Amikir az egyik fél bizalmatlan, és bizonyságokat vár vagy kér, hogy a másik szereti, akarja, a legtöbb esetben a bizonytalanság az nagyon is jó megérzés volt?

(Nálam volt olyan hogy akit nem éreztem hogy szeretne, attól kértem mindig erre bizonyításokat, szerencsétlenkedett hogyan bizonyítson, de utólag ki is derült, hogy nem is vett komolyan. Amikor bizonytalan valaki a másikban, arra az érzésre jobb hallgatni inkább?)

2022. dec. 26. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:

"Volt már hogy annak kell bizonyítanod hogy szereted, akit szeretsz, vagy csak akkor ha valójában nem szeretted?"

Hm, szerintem kettő különböző dolog.

Az első, amikor még nem vagytok együtt, a másik része, amikor már jártok és bizonytalan a párod. De lehet rosszul gondolom.

2022. dec. 26. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedésnél, hanem kapcsolatban elbizonytalanodás.

Lefutottak az ismerkedési körök, összejöttök, de a másiknak vmi nem kerek mégsem.

2022. dec. 26. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor vagy a bizonytalanság játszik szerepet a másik oldaláról tőled függetlenül vagy te vagy az alapja, mert nem mutatod ki és lehet igazából nem is szereted.
2022. dec. 26. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Akkor azt hittem szeretem. Utolag jöttem rá, hogy az valami egész más volt
2022. dec. 26. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben szakítani kell.

Ez egy életképtelen kapcsolat. Szerelemben-szeretetben nincsenek elvárások a másik felé, mert önzetlen. Tehát ebben a szituációban sem szerelem, sem szeretet nincsen. Ezekre pedig lehetetlen kapcsolatot építeni.

2022. dec. 26. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és érzésekre hülyeség hallgatni. Viszont ha már tele van tolva az agyad ocitocinnal meg egyéb szerelem drigikkal, akkor már nem igazán látsz a rózsaszín ködtől. Tehát a szerelem irracionális. Belülről nem megítélhető a szituáció szerintem. De ha sok a gyanú, akkor kuka, nem kérdés.
2022. dec. 26. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt ötször olvastam a kérdést mire megértettem…olyan volt hogy bizonytalan voltam. Nem mutattam ki de folyamat bizonytalan voltam a párom felé, egyébként jogosan. Nem szeretett, és ezt is mutatta kifelé. Próbált amögé burkolózni hogy más a szeretetnyelve stb stb stb ez ment egy évig, mígnem rájöttem hogy fiatal vagyok ebbe beletörődni…ő nem bizonyította semmivel hogy szeret, sokkalta inkább ellökött magától. Nyeltem hogy jaj, hát nekem el kell őt úgy fogadnom ahogy van, közben meg padlóra verte az önbecsülésem. Csendben, némán nagyon akartam a szerelmét, nem követeltem de jeleztem neki rengetegszer

Szétmentünk

2022. dec. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!