Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan valaki aki együtt maradt a férjével, úgy hogy volt jele annak, hogy megcsalja Őt, de nem tudta bizonyítani?
A gyanúd lehet egy egyszerű női hiszti is... emiat borítani egy házasságot?! Hát, te tudod.
Viszont miért nem beszélsz a férjeddel? Miért nem állsz elé, hogy rosszul érzed magad, nyugtasson meg, vagy valljon színt, ha úgy van?!
Egy normális(an müködő) házasságban mindenre van megoldás.
Jelek csak úgy nem lesznek, tisztességes ember nem keveredik gyanúba, vagy ha van valami tévedés, az hamar kiderül és lehet tisztázni.
Most a saját kapcsolatomra gondolok, nem hiszem, hogy nagyon tudnék olyan helyzeteket teremteni, hogy a párom azt gondolja, megcsalom, miközben egyáltalán nincs ilyenről szó, azért ahhoz nem is tudom, mit kéne csinálnom...
A megérzések a legtöbbször nem alaptalanok, legyen az női vagy férfi. Bizonyítékot is lehet szerezni, csak idő kérdése. Csak kérdés, hogy neked mennyi időd van erre az életedből.
Eszem-tököm eldobom ettől a szinttől. Valami miatt van egy gyanúd (SENKI SEM TUDJA ITT, HOGY MIÉRT), de aki lemeri írni, hogy esetleg hiszti, azt lepontozzák, de aki leírja, hogy HÁTANŐIMEGÉRZÉSNEKMINDIGVANALAPJA azt fel.
Érezzétek már meg a lottó ötöst is.
Nekem az a női megérzésem, hogy a kérdező lép félre. Na, ilyenkor mi van?
Amúgy értelmes, felnőtt ember képes logikus érvekkel felépíteni, hogy miért gyanakszik valamire. Ha talál bizonyítékot, akkor lép. Ha nem, akkor átgondolja, hogy esetleg nem nyomta e fullba a kretént.
Utolso. Szerintem meg eszre lehet venni. Eleg durvan tomeggyilkos mentalitasunak kell lenni, hogy valaki egy szerelmi viszonyt el tudjon titkolni. Egy olyan emberrel, akivel egyutt elsz egy csomo jelet eszreveszel tudat alatt, legfeljebb nem tudod konkretizalni. De a gyanu onnantol megvan, es meg csak nem is alaptalan.
Tevedsz, ha azt hiszed meg tudod jatszani magad, hogy semmi sem tortent. De a lenyeg nem is itt van, hanem azon, hogy nem eleg artatlannak lenni, annak is kell latszani. Ha valaki vet a latszat ellen, onnantol mar durvan elkezd osszeomlani a bizalom a masik fele. Bizalom nelkul pedig nincs kapcsolat.
Ebben a helyzetben gyanu is van, meg a bizalom is hianyzik. Mindegy mi az igazsag, lehet sose derul ki, de a kapcsolatnak hamarosan vege.
43F
#7: A gyönyörűen felépített szöveged csak az borítja össze, hogy egyeseket évekig megcsalnak úgy, hogy semmit sem vesznek észre a dologból. Elég sok ember előtt simán meglehet játszani a dolgot, mondom ezt úgy, hogy nem csináltam ilyet. Ettől függetlenül a baráti körömben azért láttam jó pár esetet.
Nem kell ehhez tömeggyilkos mentalitás.
A tudat alatti jelek észrevétele meg egy vicc. Volt egy barátnőm, aki nekiállt ennek a megcsalom szövegnek. A helyzet csak annyi volt, hogy épp vizsgaidőszak volt. Szépen elérte az alaptalan hisztijével, hogy kidobjam.
Az "eszre lehet venni" es a "biztos" kozott van egy hangyaf'sznyi kulonbseg. A szavaknak sulya van, nem veletlenul irtam azt es ugy, ahogy. Ertelmezd ugy, ahogy leirtam, ne pedig a sajat elofeltetelezesed szerint, egybol mas lesz a vegeredmeny, es rajossz, hogy nem is mondtunk egymasnak ellent.
43F
#9: Miután az előfeltételezést hoztad fel, miért írtad le az előfeltételezést? Az észre lehet venni és a biztos között van különbség. Nem írtam, hogy nincs. Ettől függetlenül ha valaki nem betegesen követi a másikat, akkor eltitkolható. Egy ismerősöm a kajaidőben zavarta le a munkatársával a dolgot az épület egyik kis helyiségében. Áruld már el kérlek, hogy miből lehetett volna észrevenni a dolgot.
Egy csomó eset van, amikor nincs semmi jel, ami észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!