Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes érzés, hogy a volt pasimnak akarok bizonyítani?
Igen. Ha meg van tőle egy gyermeked is-ez a kettő meg 100-ozza az erődet, és a legjobbak közé küzdöd fel magad.
Még akkor is, ha esetleg ellopják tőled az adott dolgot, vagy lerabolnak. Eltudod mondani, hogy tisztán a két kezeddel, az eszeddel stikli nélkül kerültél a csúcsra, és minden "háttérszél", minden segitség nélkül 0-ról felküzdötted magad az eszeddel és a kitartásoddal.És kihoztad magadból a maximumot.
Kedves kérdező!
Az érzés természetes, viszont felesleges. Ne a volt párodnak akarj bizonyítani, hanem magadnak. Átéltem ugyanezt, én is úgy gondoltam, hogy emiatt hagyott el, mert nem voltam elég jó. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, próbáld a saját hasznodra fordítani a dolgot és magadért tegyél, ne másért.
Természetes, hogy fontos a véleménye annak, akit valamikor szerettél és tiszteltél, de ettől még kissé marhaság és kiszúrás önmagaddal.
Tanuld meg magadat értékelni a magad mértékével és nem mindig megfelelni másoknak! Ha mindig másoknak akarsz megfelelni, az semmi jóra nem vezet, csak elveszel a megfelelési vágyban és a teperésben, azt sem fogod tudni, ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!