Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen ismét rendes szexuális életem?
Sziasztok,
Én 21 vagyok, a barátom 31. Alapvetően rendkívül kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, mindenről tudunk beszélni, és sokat utazunk, közös programjaink vannak stb.
A kapcsolatunk elején a szexualitás köztünk nagyon jó volt, kipróbáltunk új dolgokat, és heti 2-3x lefeküdtünk.
Kb fél éve ez abszolút nincs, és havi 3-nak is, ha örülök. Mikor felhozom, akkor mindig azt mondja, hogy stresszes, meg nem kívánós, és hasonlók. Másvalaki biztosan nincs a képben. Ez tuti.
Alapvetően én adok magamra, edzeni járok, tudatosan táplálkozom, igyekszem mindig jó illatú lenni, szóval nem gondolom, hogy ilyen téren lenne gond, bár próbálok lefogyni is, hátha esetleg akkor….
A kapcsolatunk nem laposodott el, és korábban ő említette is, hogy az exével napi 3x is csinálta..
Szerintetek mit tegyek? Eléggé rossz emiatt a kedvem, mert emiatt egyáltalán nem érzem magam vonzónak, ami elveszi az önbizalmam, illetve amikor néha-néha csináljuk, akkor nem is szokott elélvezni.
Szakítani emiatt semmiképp nem akarok.
Köszi előre is!
"A kapcsolatunk nem laposodott el"
De igen.
"Szakítani emiatt semmiképp nem akarok."
Hát pedig 21 évesen nem kéne olyan mellett leláncolni magad, akivel nem egyezik a libidó... :/
A nagy rózsaszín köd után szokott kiderülni, hogy kinek mennyi a valós igénye a szexre. Van, aki minden nap akarja, van aki hetente, van aki havonta, vagy még kevesebb. Ezt nem lehet befolyásolni semmivel... Csak tovább fog az önbizalmad csökkenni sajnos, ha tovább maradsz ebben a helyzetben.
Ha fél éve már ez van, akkor ez nem egy átmeneti helyzet, hanem az eleje volt átmeneti és ez a valós.
"Mikor felhozom, akkor mindig azt mondja, hogy stresszes, meg nem kívánós, és hasonlók."
Nem lehet, hogy... egyszerűen stresszes élethelyzetben van?
Amúgy meg ha a kapcsolat elején nyomtátok mint a gép, akkor annyira nem lehet reménytelen a dolog. Neki kell alaposan átgondolnia és veled őszintén megosztania, hogy mi hiányzik.
nem igazán. Mármint ugyanannyira stresszes az élete, mint mikor megismertük egymást. Azóta nem változott semmi. Nyilván ha így lenne, akkor megérteném, de így inkább csak egy valamivel takarózásnak érzem.:/
4
Szerintem nem rajtad múlik.
De legjobb az lenne, ha meg tudnátok beszélni, hogy mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!