Mikor/hogyan tudtátok meg, hogy a gyereketek szexuálisan aktív?
Figyelt kérdés
júl. 7. 10:24
1/22 anonim válasza:
Erről miért is kéne tudnom, ha normálisan, kultúrált keretek között történik, és elmúlt legalább 16 éves?
2/22 anonim válasza:
A gyerekeim még kicsik, de saját magamból kiindulva, amikor kb 16 évesen összejöttem az első barátommal és már hónapok óta jártunk, akkor valszeg gyanús volt a szüleimnek, hogy nem csak bélyeggyűjteményt mutogatunk egymásnak 😃
Normálisan fel voltam világosítva, így csak annyit mondott anyum, hogy ha "arra" kerülne sor, akkor védekezés legyen.
3/22 anonim válasza:
#1: Én még a gyerek oldalon vagyok, de szerintem nem baj, ha tud róla a szülő. Kevesebb meglepetés és akár kényelmetlen szitu jöhet össze. Persze nem kell részletekbe menően mindent kitárgyalni, de egy kulturált keretek közti beszélgetés simán belefér. 18L
4/22 anonim válasza:
Aki nem tud róla hogy a gyereke szexuális életet él az nem is viszi évente szűrésre? Vagy elmegy egyedül iskolaidőben sztk-s rendelésre úgy, hogy a szülő nem is tud róla? Vagye van tojva az egészsége?
5/22 anonim válasza:
4, mi van?
Nyilván van annyi agya és el is lett mondva neki a szűrővizsgálatok fontossága, meg az is, hogy mire jó az óvszer. Egy szexuális életet élő 16-18 évest nem én viszek orvoshoz, meg tudja oldani.
6/22 anonim válasza:
Anyukam szerintem akkor tudta meg mikor mondtam neki hogy szeretnék egy vibrátort de nem szolgáltak ki a sexshoppban mert nem voltam még 18. Mondjukbakkor már évek óta aktív voltam. 27L
7/22 anonim válasza:
5, de nyilván tudsz róla ha a 16 évesed iskola helyett épp egy rendelőben ül. Tehát tisztában vagy vele hogy szűrésre jár, tehát hogy már szexuálisan aktív, vagy legalábbis aktív volt már egyszer.
8/22 anonim válasza:
7, miért iskola helyett? MEg fogsz lepődni, de rendelés nem kettőig van, mint iskola...
9/22 anonim válasza:
8!
De, 14-ig van. Pont kedden megyek. 8-14-ig van rendelés.
10/22 anonim válasza:
Éltem Budapesten, Győrben, Debrecenben, soha nem volt 2 után rendelés sehol, de örülök ha máshol ez máshogy van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!