Mikor/hogyan tudtátok meg, hogy a gyereketek szexuálisan aktív?
Figyelt kérdés
júl. 7. 10:24
11/22 anonim válasza:
Hát én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és abban az évben voltam is már nőgyógyásznál szűrésen. Egyedül, és nem iskola helyett hanem után. 🤔 ezt nem is értem. Normálisan felvoltunk világosítva. Nekem inkább az lett volna a kellemetlen ha anyukám kísérget a nőgyógyászhoz.
12/22 anonim válasza:
Nem a kísérgetésről van szó, hanem hogy egyesek normálisnak tartják hogy nem tudják vagy nem érdekli őket hogy a kiskorú gyerekük éppen hol van és mit csinál. :D Elég szomorú lennék ha olyan kapcsolatom lenne a gyerekemmel hogy fingom sem lenne róla hogy aznap orvosnál volt. Nyilván nem várom el tőle hogy beszámoljon róla ha szexuális életet él, de azért aki egy kicsit is törődik a gyerekével az tudja.
13/22 anonim válasza:
Én ezzel nem teljesen értek egyet. Nem azért megy orvoshoz mert beteg, bármi baja van, hanem egy szűrésre, ami nagyon jó dolog, és valószínű azért megy oda, mert jól lett felvilágosítva. Szerintem erről ha nem akar, nem kell beszámolnia. És szerintem arról sem hogy már szexel. 🙄 de lehet ez csak az én véleményem. Majd ha kamaszkorú gyerekem lesz, biztosan változok én is. 😉
14/22 anonim válasza:
Nekem elmondta a fiam, hogy lefeküdt a barátnőjével, védekeztek, és minden rendben ment. Büszke voltam rá! :)
15/22 anonim válasza:
A miénk egy kedves történet, megkérdezte, hogy itt aludhat-e a barátja, én elösször nemet akartam mondani, de az apukája meggyőzött, hogy ha nem engedjük, akkor máshol fogják, így végül belementünk, mivel már majdnem fél éve együtt voltak akkor. Nem aludtam jól aznap este bevallom. Aztán másnap mikor elment a fiú rákédeztem, hogy történ-e valamit, és hogy minden rendben van-e, és elmondta hogy igen, és minden rendben.
18/22 Senior Séf válasza:
Amikor 35 évesen bejelentette, hogy nagypapa leszek.
19/22 anonim válasza:
Hát az anonim pontok estig nyitva vannak
20/22 anonim válasza:
#12 helikopter szülő
Azért volt a mobil előtti időnek is előnye, a szülő nem tudta követni a gyereke minden egyes lépését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!