Olyan anyukákat szeretnék kérdezni akinek volt aktív és lusta baba a pocakba már?
Amikor aktív baba volt a pocakba egész terhesség során akkor mennyit mozgott általába a nap folyamán?
És mikor a lusti baba volt a pocakba akkor mennyit mozgott a másik pocaklakóhoz képest?
Az első lányom halál nyugodtan elvolt, vizsgálatoknál is úgy kellett keltegetni. Egész nap csak párszor mocorgott és az éjszakák is nyugisak voltak.
Na most a második a teljes ellentéte. 36 hetes várandós vagyok vele, egész nap kicsi kihagyásokkal egyfolytában mozgásban van. Éjszaka is sokszor arra kelek, hogy ő épp nem akar aludni.
Az én kisfiam is elég lusta és néha nagyon megtud ijeszteni :D de amint hátamra fekszek 10 percen belül megmutatkozik :D
Akkor nem baj ha nem túl aktív ezek szerint :)
Köszönöm hogy írtatok ❤️
Az első fiam folyamatosan bulizitt odabenn. A hasam úgy hullámzott, hogy azon nevettünk a ferjemmel, hogy mindjárt kiugrik belőlem egy ALIEN xenomorph. Miutân kibújt, nala nyugisabb gyereket én még nem lattam. Most kamaszodik. Hanem larancsolnám néha ki az ágyból, akkor valószínűleg már hozzánőtt volna...🦥 Szerintem ő bent felélte az energiái javát, amit erre az életre kapott.
A legkisebb a pocakban inkább csak nyújtózkodott, de miután kibújt... Nos, ő energiát gyűjtött, kb 10 életre elegendőt!🌪 ADHD-s!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!