Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes terhes vagyok, a...

31 hetes terhes vagyok, a babam reggeltol este mozog nagyon aktiv. Mai nap reggel óta semmi, hiaba probalok meg mindent. Lehet baj? Sajnos a belso mehszajam ki van nyílva most itthon pihenek.

Figyelt kérdés

2023. nov. 14. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Frontok jönnek-mennek, ez őket is befolyásolja.

Szerintem azóta már fel is ébredt a babád. Ma az enyém is lustabban kelt, 38 hetesek vagyunk.

2023. nov. 14. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Vannak lustább napok. Nálam is, pedig hasonlóan örökmozgó. Ha nagyon aggódsz, hívd fel a védőnődet esetleg, de adj egy kis időt, szerintem meg fog mozdulni :)
2023. nov. 14. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Azért némi mozgást kellene érezni. Főétkezés után vagy egyél édességet...

Ha egyáltalán nem érzed már órák óta, az gond sztem, nem lustaság.

Mi újság azóta?

2023. nov. 14. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
32 hetes vagyok. Ma nekem is lustább. Egésznap alig éreztem, de azért 1x-1x bejelentkezett, de őszintén a takarítás közben nem is nagyon figyeltem. Most hogy pihenek a 2,5 évesemmel elkezdett kicsit mocorogni. Szerintem ne aggódj ezen, ha amúgy közbe-közbe érzel kisebb mozgásokat. Tényleg minden nap más, ezt megtanultam az első terhességem alatt. Már ezért sem kapok frászt a lustább napokon, te se stresszelj!
2023. nov. 14. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat

Azóta igaziból minden órába bejelntkezett, nem olyan aktív közel se mint szokott, de minden órába mozgott valamennyit☺️

2023. nov. 14. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor jó!😊
2023. nov. 14. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Esetleg valakinek van itt tapasztala aki szinten korán kinyílt?

Nekem a belső méhszáj nyílt ki, 1 hete semmi tünetem, vérzés, semmi

Mai nap folyamán este elkezdett kicsit fájni a hasam, nem vészesen, kicsi görcs szerű fájdalom, de nagyon enyhe

2023. nov. 14. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!