31hetes kismama vagyok. Olvastam egy hasonlo kerdest itt,tanacsokat kernek. Itthon fekszem kinyilt belso mehszajjal, a cervix megrovidult 13mm.lehetseges? Lehet,hogy jon a baba? Az orvosom tetnap vizsgalt a kulso mehszaj zart
Figyelt kérdés
Semmit nem aludtam az ejjel pedig jo alvo vagyok.szedultem, mindket oldalt fajt felul a combom, hasam is picit fajt, nem veszesen, nem gorcsosen. 2 orat ha aludtam.remelem nem annak a jele hogy jonni szeretne2023. nov. 11. 07:52
1/6 anonim válasza:
Dehogy annak a jele. Basszus, inkább ne olvass ilyen fórumokat, ha ennyire parás vagy.
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annak jele, nekem 36. héten indult be, sok előjele nem volt. Kis hasmenés este, joslok, nem gondoltam arra, hogy meg akar születni. Ha a dokid úgy gondolná, hogy koraszülés lesz, akkor bent lennél a kórházban és kapnád a tudoerlelot.
3/6 A kérdező kommentje:
2 napja a pulzusom is 130 nyugalmi helyzetbe pedig max 80 szokott lenni
2023. nov. 11. 09:01
4/6 anonim válasza:
Azért, mert az nem minősül nyugalmi helyzetnek, ha ágyban fekve qrod fel az agyad ilyen hülyeségeken...
5/6 anonim válasza:
Nem fogsz, szülni még messze a vége. Hideg és front van, te meg idegeskedsz.
6/6 anonim válasza:
Ennyivel még hosszú hosszú hetekig is kibírhatod. Én majdnem 5 hétig "mászkáltam" (nyilván pihentem, feküdtem, amennyit csak tudtam) úgy, hogy teljesen nyitva volt 1 ujjnyira. Ilyenkor, mint nálam is, hogy kinyílt nagy a fertőzésveszély. De 33 hetes pár naposan nyílt ki, 38 hetesen született meg. Igen, van akinek felgyorsul és koraszülés lesz, de hidd el, sokunknak nyílt és időre született. Erre probálj koncentrálni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!