2023-romba megnőtt a terhességek száma, vagy csak nekem tűnt fel ez?
Pedig akin nyáron lehet látni, hogy terhes az korábban lett az.
Amúgy nyáron rövidebb, vékonyabb ruhák vannak, kevesebbet takarnak.
2023-ban.
És kizárt, hogy olyan ütemben nőtt volna, hogy neked ránézésre feltűnjön, mert az demográfiai katasztrófához vezetne. Inkább csak jobban figyelsz erre.
Valamilyen statisztika alapján átlagosan azt hiszem szeptemberben születik a legtöbb baba. Illetve nyáron, július augusztus is gyakoribb mint a többi.
Nyáron kevesebb a ruha, jobban feltűnik a kisebb pocak is, mint télen a sok réteg alatt.
"Valamilyen statisztika alapján átlagosan azt hiszem szeptemberben születik a legtöbb baba."
. Ja, mint a viccben:
"A rendőr megállítja a szabálytalanul előző Ladát és a vezetőjét 500 forintra bírságolja. Az autós mentegetozni próbál:
- Mondja biztos úr, ha tudok olyan találós kérdést feltenni önnek, amire nem tud válaszolni, elengedi a bírságot?
A rendőr igencsak kedveli a találós kérdéseket, így rááll az alkura.
- Tudja - e mikor születik a legtöbb gyerek?
- Nem én.
- Hát a kilencedik hónapban.
A rendőr továbbengedi mert így szólt a megállapodás. A legközelebbi szabálysértot aki fennakad a hálóján már ő kérdi.
- Uram! Ön szabálytalanul közlekedett, ezért megbírságolom. De ha egy találós kérdésre megfelel, akkor továbbengedem.
- Halljuk! - válaszol az autós
- Melyik hónapban születik a legtöbb gyerek?
- Sajnős nem tudom! - válaszolja bánatosan az autós.
- Ilyet nem tudni, hát szeptemberben! - vágja rá sugárzó arccal a rendőr."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!