Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2023-romba megnőtt a terhesség...

2023-romba megnőtt a terhességek száma, vagy csak nekem tűnt fel ez?

Figyelt kérdés
Kisvárosba lakom, és idén rengeteg kismamát látok. Pedig azelőtt ritkán láttam az utcán, vagy csak a nyáron láttam babát várni. Ősszel és télen nem láttam terhest, meg kora tavasszal.

2023. nov. 2. 07:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

6, nézd meg a népmozgalmi stat-ot.

2023. nov. 2. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
🤦🏽‍♀️Mivel a téli ruhákban kevésbé látszik, idén meg 2 hónappal tovább volt jó idő, mint a megelőző években, 2 hónappal tovább látszott a terheseken, hogy terhesek.
2023. nov. 2. 12:05
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
Hát rajtam látszik télen is hogy terhes vagyok 12es..réteges ruha ide vagy oda nem járok 3 réteg ruhába.
2023. nov. 2. 13:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13! Hát, rajtad lehet. Pont miután leírtam, jött velem szemben egy egyértelműen terhes nő, egy szál felsőben. Ha nagykabátban tette volna, max. annyit látok, hogy dagadt.

2023. nov. 2. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ahol én élek tavaly született rengeteg gyerek

Rajtam kívül még hat másik anyuka is szült.

Hárman szültünk áprilisban,ketten szültek márciusban egy pedig májusban.

Kettő volt aki év végén szült.

Pedig csak egy 500 fős kis faluról van szó.

2023. nov. 2. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Én ma kísértem el anyukámat a nőgyógyászhoz, és onnan is kapásból kijött 3 kismama, de az utcán is láttunk egy jó párat..😅😄
2023. nov. 2. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!