Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes terhes vagyok és 1-2...

31 hetes terhes vagyok és 1-2 napja nagyon sűrűn vizelési ingerem van és ha elmegyek wc-re utána is egyből de akkor szinte nem is jön már semmi de érzem hogy kell. Más tünetem nincs. Persze megyek hétfőn dokihoz de addig mit tehetek?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha a kicsikéd párnának használja a húgyhólyagodat, akkor csak reménykedhetsz, hogy hamarosan elmozdul onnan.
2023. ápr. 21. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ha amúgy nem csíp, ha pisilsz, akkor inkább csak a baba teszteli a hólyagod. Én a 30. hétben járok, az velem is előfordul, hogy 1-2 napig folyamatosan ott van, aztán keres más pozíciót és inkább a bordáimat pécézi ki. Most már azért pici nekik a hely, gondolom akkor is nekinyomódhat, ha konkrétan nem érzed, hogy fejelgeti vagy rugdossa.
2023. ápr. 21. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem fáj pisilés közben, nem olyan mint amikor felfázol, akkor felesleges orvoshoz menni vele. Egyre nagyobb a magzat, nyomja a hólyagot, ezért kell gyakran pisilni.
2023. ápr. 21. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nyomja a baba a hólyagod. Meg lehetne próbálni helyváltoztatásra bírni a babát, elvileg ha ez a cél, akkor negykézlábon állva sikerülhet. Nem szükséges sokáig tartani ezt a pózt egy két perc elég lehet.

Ha nem okoz gondot háton feküdni, akkor tegyél egy párnát a feneked alá, ezzel tehermentesíteni tudod kicsit a hólyagod.

2023. ápr. 21. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
16%
Nekem akkor volt ilyen, mikor nyomta a holyagom. Ha egyebkent nem csip vagy faj mikor pisilsz, akkor eselyes, hogy nalad is errol vanszo. Irdd be, hogy spinning babies a Googlebe, es van egy tobblepeses gyakorlatrol kep, ahol a terdeidnek kell magasabban lenniuk az alkarodnal, ezzel helyvaltoztatasra kesztetheted a babat.
2023. ápr. 21. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!