Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit/hogyan válaszolnál szexuál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit/hogyan válaszolnál szexuális felhívásra, hogy többet ne tegye?

Figyelt kérdés

most is kedvesen poénkodtam vele, mert olyan semmilyen volt a hangulata, előtte beszéltük meg, hogy ne tervezzünk semmit, lesz ami lesz (mert távkapcs, stb)

és akármikor nyitok felé mindig ezzel jön :(

kedves voltam, meg vicces, erre arra terelte a témát. olyan oltári lehozó.

most a vicces formámból csapjak át sértődöttbe? vagy hogy reagáljam most ezt le?

és a következőt, meg a következőt? most mindig le kell oltanom szigorúan, mint egy frigid nő, vagy hogyan tudnék máshogy rá hatni?(még nem volt szex köztünk 4 randi)

pl mi a válasz erre?

ha itt lettél volna, remélem nem csak beszélgetés lett volna

2012. okt. 30. 21:14
 1/9 A kérdező kommentje:
mindig ezzel jön=mindig a szexszel jön
2012. okt. 30. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen közöld vele, hogy négy találkozásnál neked többre van szükséged.
2012. okt. 30. 21:15
 3/9 A kérdező kommentje:

de ez a 4 találkozás nálunk már 1,5 hónapot jelent.

a többi mind más kontakt (távkapcs miatt) szóval ő érthető hogy már akarja. nem sokára fogunk találkozni, gondolom ezért puhatolózik előre.

csak én meg szeretném, ha spontán jönne, nem pedig hogy megírom neki, hogy szétteszem a lábam.

de ezt hogy magyarázzam el neki? mert ha ezt megírnám, már meg is lenne beszélve...

2012. okt. 30. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem volt olyan kapcsolatom, ahol két találkozás után már bármi történhetett volna, annyira megismertük egymást. De úgy látom, neked legfőképp az a problémád, hogy nem ismertétek meg egymást eléggé, és/vagy nem hoz tűzbe túlságosan. Igazából neked kell érezned, hogy mikor állsz készen, de talán finoman közölhetnéd vele, hogy nem ismeritek még egymást eléggé, másfél hónap ide vagy oda.
2012. okt. 30. 21:25
 5/9 A kérdező kommentje:

nem a készen állással van a problémám :)

hanem hogy állandóan ezzel fáraszt. ahelyett hogy ha jön, találkozunk és úgy alakulna vmi. de nem. folyamatosan kérdezi, felhozza témába. nehogymá a neten/meg telon beszéljem már meg vele, hogy egymásra találtunk szexuálisan. nekem totál lehozó. hogy nem spontán jön. amikor épp átölel, vagy vmi.

2012. okt. 30. 21:31
 6/9 A kérdező kommentje:
de ha ezt megírnám neki, akkor olyan, mintha azt írnám, igen, lesz szex.
2012. okt. 30. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Márpedig ha ilyen ritkán találkoztok, akkor gondolom ő már szeretné tudni, mire számíthat. Ez a spontán dolog nagyon jó egyébként, sőt, ez a legjobb, de sokkal nehezebben működik, ha csak kéthetente jöttök össze. De ettől függetlenül elmondhatnád neki nyugodtan, hogy te így gondolod és amit csinál az kiábrándító kicsit.
2012. okt. 30. 21:33
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget

most megkérdeztem tőle, hogy vajon miért érzi szükségét annak, hogy erről beszélni kell, hogy lehet ő nem spontán alkat.és leoltottam, hogy azért beszólni nem kellene a tetejébe (mert már elég agresszíven kérdezi a dolgokat)

nos ezzel még nem mondtam semmit el

2012. okt. 30. 21:42
 9/9 A kérdező kommentje:
jelezte hogy nem a spontenaitásról van szó...nem azért hozza témába.
2012. okt. 30. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!