Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit/hogyan válaszolnál szexuális felhívásra, hogy többet ne tegye?
most is kedvesen poénkodtam vele, mert olyan semmilyen volt a hangulata, előtte beszéltük meg, hogy ne tervezzünk semmit, lesz ami lesz (mert távkapcs, stb)
és akármikor nyitok felé mindig ezzel jön :(
kedves voltam, meg vicces, erre arra terelte a témát. olyan oltári lehozó.
most a vicces formámból csapjak át sértődöttbe? vagy hogy reagáljam most ezt le?
és a következőt, meg a következőt? most mindig le kell oltanom szigorúan, mint egy frigid nő, vagy hogyan tudnék máshogy rá hatni?(még nem volt szex köztünk 4 randi)
pl mi a válasz erre?
ha itt lettél volna, remélem nem csak beszélgetés lett volna
de ez a 4 találkozás nálunk már 1,5 hónapot jelent.
a többi mind más kontakt (távkapcs miatt) szóval ő érthető hogy már akarja. nem sokára fogunk találkozni, gondolom ezért puhatolózik előre.
csak én meg szeretném, ha spontán jönne, nem pedig hogy megírom neki, hogy szétteszem a lábam.
de ezt hogy magyarázzam el neki? mert ha ezt megírnám, már meg is lenne beszélve...
nem a készen állással van a problémám :)
hanem hogy állandóan ezzel fáraszt. ahelyett hogy ha jön, találkozunk és úgy alakulna vmi. de nem. folyamatosan kérdezi, felhozza témába. nehogymá a neten/meg telon beszéljem már meg vele, hogy egymásra találtunk szexuálisan. nekem totál lehozó. hogy nem spontán jön. amikor épp átölel, vagy vmi.
köszi a segítséget
most megkérdeztem tőle, hogy vajon miért érzi szükségét annak, hogy erről beszélni kell, hogy lehet ő nem spontán alkat.és leoltottam, hogy azért beszólni nem kellene a tetejébe (mert már elég agresszíven kérdezi a dolgokat)
nos ezzel még nem mondtam semmit el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!