Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm megsértődött rám, mert nem merek ellátogatni a házukhoz a vaddisznók meg a rókák miatt?

Figyelt kérdés

Én a belvárosban a VI. kerületben, a barátnőm meg a II. kerületben Hűvösvölgy környékén. Már egy hónapja együtt vagyunk, nálunk már sokszor volt, viszont én még sose voltam nála meglátogatni a szüleit. Egyszer mondta hogy náluk gyakran vannak éjszaka az utcán vaddisznók meg rókák, és azóta félek odamenni. Már ötödjére kér meg hogy menjek már el, de én a legutóbbi alkalommal eljutottam odáig hogy sírva könyörögtem hogy ne, mert nem szeretnék vaddisznó kaja lenni, vagy hogy egy róka megharapjon, de ő erre nagyon megsértődött :( Hogyan engesztelhetném ki anélkül hogy felfalatnám magam a vaddisznókkal Budaligetben?

22/F

dec. 6. 21:22
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam beszélni vele, de szakított velem. Azt mondta hogy nem akar egy ilyen nyámnyilával együtt lenni :(

De az legalább vigasztal hogy biztos találok majd jobbat, aki empatikusabb.

dec. 8. 12:42
 32/33 anonim ***** válasza:
36%

ne sértődj meg de kétlem hogy 1 vita miatt szakított

ha te nonstop ilyen kétkedő vagy meg "körülményeskedő" ez a jó szó, akkor azokból lett elege.

pl hogy mondjuk bizonyos pasik tovább készülődnek mint a nők, és hát ugye mi nem hibázhatunk egy kapcsolatban :D ugye ez tudott.

dec. 8. 12:51
 33/33 anonim ***** válasza:
74%
Csak arra figyelj, hogy nehogy az újnak meg valami vérmes vérebe legyen, mondjuk egy yorki, ami bàrmikor megölhet álmodban!! Vagy egy vérmacska a maga 4 kg-jával. Az is életveszélyes lehet ám :D megesz!
dec. 8. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!