Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm megsértődött rám, mert nem merek ellátogatni a házukhoz a vaddisznók meg a rókák miatt?
Én a belvárosban a VI. kerületben, a barátnőm meg a II. kerületben Hűvösvölgy környékén. Már egy hónapja együtt vagyunk, nálunk már sokszor volt, viszont én még sose voltam nála meglátogatni a szüleit. Egyszer mondta hogy náluk gyakran vannak éjszaka az utcán vaddisznók meg rókák, és azóta félek odamenni. Már ötödjére kér meg hogy menjek már el, de én a legutóbbi alkalommal eljutottam odáig hogy sírva könyörögtem hogy ne, mert nem szeretnék vaddisznó kaja lenni, vagy hogy egy róka megharapjon, de ő erre nagyon megsértődött :( Hogyan engesztelhetném ki anélkül hogy felfalatnám magam a vaddisznókkal Budaligetben?
22/F
22 éves vagy nem 5.
A vaddisznó meg a róka kerül.
Hát engem sokkal jobban zavar, hogy a búsbüdösben van, 40p még autóval is, tömegközlekedve meg 1 óra. Pár hónapig megjártam, pont így, 6kerből ki a fszomba, még hűvösmordoron is túl. De legalább jó az uszodájuk, igaz a szaunát sikerült elkorrumpálni jómagyar módjára...
Amúgy én egyszer se láttam vadállatokat, pedig végig köztéren voltam, rengeteg kihalt/alvó utcában. Igaz nappal, tehát a megoldás lehet az lenne, ha nappal mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!