Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm megsértődött rám, mert nem merek ellátogatni a házukhoz a vaddisznók meg a rókák miatt?

Figyelt kérdés

Én a belvárosban a VI. kerületben, a barátnőm meg a II. kerületben Hűvösvölgy környékén. Már egy hónapja együtt vagyunk, nálunk már sokszor volt, viszont én még sose voltam nála meglátogatni a szüleit. Egyszer mondta hogy náluk gyakran vannak éjszaka az utcán vaddisznók meg rókák, és azóta félek odamenni. Már ötödjére kér meg hogy menjek már el, de én a legutóbbi alkalommal eljutottam odáig hogy sírva könyörögtem hogy ne, mert nem szeretnék vaddisznó kaja lenni, vagy hogy egy róka megharapjon, de ő erre nagyon megsértődött :( Hogyan engesztelhetném ki anélkül hogy felfalatnám magam a vaddisznókkal Budaligetben?

22/F

dec. 6. 21:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Barátnőd helyében csak úgy bocsátanék meg, ha megküzdenél az anyakocával egy kis vaddisznóért, aztán befogadnád, háziasítanád, és azt hoznád ajándékba.
dec. 6. 22:44
 12/33 anonim ***** válasza:
65%
Látszik hogy Budapesti vagy😂😂
dec. 6. 22:56
 13/33 anonim ***** válasza:
68%
Növessz tököt,mert ez szánalmas.
dec. 6. 22:59
 14/33 anonim ***** válasza:
13%

22 éves vagy nem 5.

A vaddisznó meg a róka kerül.

dec. 6. 23:31
 15/33 anonim ***** válasza:
29%
A barátnőd is valami hasonlóan szarkupac lehet hozzád hasonlóan ha veled összejött és ilyeneket csinálsz 5 alkalommal is. Igazi férfi vagy.
dec. 6. 23:36
 16/33 anonim ***** válasza:
Csak belpesti...
dec. 6. 23:45
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne éjszaka menj vendégségbe.Nappal minimális az esélye, hogy vadállattal találkozol az utcán.
dec. 6. 23:46
 18/33 anonim ***** válasza:
27%

Hát engem sokkal jobban zavar, hogy a búsbüdösben van, 40p még autóval is, tömegközlekedve meg 1 óra. Pár hónapig megjártam, pont így, 6kerből ki a fszomba, még hűvösmordoron is túl. De legalább jó az uszodájuk, igaz a szaunát sikerült elkorrumpálni jómagyar módjára...

Amúgy én egyszer se láttam vadállatokat, pedig végig köztéren voltam, rengeteg kihalt/alvó utcában. Igaz nappal, tehát a megoldás lehet az lenne, ha nappal mennél.

dec. 7. 01:00
 19/33 anonim ***** válasza:
43%
Valahogy nem tudom elhinni hogy ez nem troll kérdés. 🤣Ennyire fogyatékos nem lehet valaki. Ha mégsem vagy troll és valóban ennyire kis nyomorék vagy akkor Inkább ki se mozdulj otthonról. Gyps...
dec. 7. 04:18
 20/33 anonim ***** válasza:
71%
Attól nem félsz, hogy a VI. Kerben meglékel egy nem idén barnult? Vagy talán a magyar elitet ritkító gyílkos budai vadállatokkal vannak tele a hírek?
dec. 7. 04:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!