Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm megsértődött rám, mert nem merek ellátogatni a házukhoz a vaddisznók meg a rókák miatt?

Figyelt kérdés

Én a belvárosban a VI. kerületben, a barátnőm meg a II. kerületben Hűvösvölgy környékén. Már egy hónapja együtt vagyunk, nálunk már sokszor volt, viszont én még sose voltam nála meglátogatni a szüleit. Egyszer mondta hogy náluk gyakran vannak éjszaka az utcán vaddisznók meg rókák, és azóta félek odamenni. Már ötödjére kér meg hogy menjek már el, de én a legutóbbi alkalommal eljutottam odáig hogy sírva könyörögtem hogy ne, mert nem szeretnék vaddisznó kaja lenni, vagy hogy egy róka megharapjon, de ő erre nagyon megsértődött :( Hogyan engesztelhetném ki anélkül hogy felfalatnám magam a vaddisznókkal Budaligetben?

22/F

dec. 6. 21:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

A vaddiszno meg a róka az bánt?

En neten csak olyanokat látok hogy ezek félnek elszaladnak vagy nagyon nehéz is megsimogatni. Sőt, rókamentők is vannak.

dec. 6. 21:25
 2/33 anonim ***** válasza:
88%

Egyik se bánt. Még, ha oroszlán lakna a h!tsó kertben.

Ha nem kamu a kérdés, akkor gondolkodj el magadon.

dec. 6. 21:29
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha olyan borzaszó veszélyes fenevadak mind, akkor a barátnőd - aki ott lakik - miért van még egy darabban?
dec. 6. 21:34
 4/33 anonim ***** válasza:
82%
Jobb kamukérdést nem tudtál kitalálni így péntek este? 🤦🐑
dec. 6. 21:38
 5/33 anonim ***** válasza:
90%
Az a környék tele van brékával, ami a fallosz és a béka keresztezéséből születik és hát öcsém...ha olyannal találkozol szorítsd össze a farpofáidat, mert a vaddisznó meg a róka lesz a legkisebb gondod!
dec. 6. 21:41
 6/33 anonim ***** válasza:
60%
Inkább verd ki a 2cm est...
dec. 6. 21:42
 7/33 anonim ***** válasza:
36%

Én megértelek.

A rókáktól én is féltem, mikor nemrég egy bejött a munkahelyem területére, írtam is ide ki kérdést a témával kapcsolatban.

Azóta láttam azt a rókát, és nem bántott, sőt: megértettem, hogy a róka normális körülmények között nem bántja az embert, sőt, tartja a távolságot. Ha adsz neki utat a menekülésre, akkor nem fog bántani.

Természetesen a róka mégis csak vadállat, ezért én is tartom tőle a távolságot, ha meglátom, de ez kölcsönös. Szóval, mivel nem bántjuk egymást, elvagyunk. De, azért, ha lehet, én elkerülöm az olyan helyeket, ahol rókák vannak (sosem lehet tudni, alapon).

Egyébként már egy ideje nem láttam azt a rókát.

Az ember egyébként fél az ismeretlentől, szóval én egyáltalán nem ítéllek el, és azt is elhiszem, hogy a kérdés valódi.

A vaddisznó más kérdés. Ott már valósabb a veszély a tamadásra.

Ez a srác pl. a fára mászott fel a vaddisznó elől:

[link]

A rókákat még valahogy el tudnám fogadni, de őszintén szólva, én sem mennék olyan helyre - főleg magamban nem - ahol vaddisznók is tanyáznak.

dec. 6. 21:51
 8/33 A kérdező kommentje:

Ez nem kamu kérdés, komolyan gondolom. A barátnőm azt mondta hogy még sose támadták meg, de mi van ha egy ilyen vaddisznót fogunk ki? :

https://www.youtube.com/watch?v=oTEOtxZBebo

Vagy ha egy veszett rókát?

dec. 6. 21:51
 9/33 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm a megértésed, majd meg majd mondom a barátnőmnek hogy jogos a félelmem a vaddisznóktól, hogy mások is félnek tőlük. Meg ha így van akkor a rókás félelmemet megpróbálom legyűrni, de én a kutyáktól is félek nemhogy egy vadállattól.
dec. 6. 21:55
 10/33 anonim ***** válasza:
35%

Mi hasonlítunk akkor egymásra. A kutyáktól én is félek. 😅

Az egyik exbarátnőm falusi volt, és ott több kutya is volt. Mikor menten hozzájuk, akkor addig nem voltam hajlandó bemenni a kapun, amíg az egyik kutyát meg nem kötötték addig, amíg biztonságosan bemegyek a házba (volt olyan kutya, ami jámbor volt, de az egyik elég agresszívnak tűnt).

Egyébként a rókáktól való félelmed legyőzheted. Ha egyszer találkozol eggyel, akkor majd megfigyelheted, hogy a róka nem mer közel menni hozzád. Vagy rögtön elmegy egy másik irányba, vagy egy ideig mozdulatlan, de aztán elmegy.

Értelmes állat, ki lehet vele egyezni: ha te nem bántod őt, ő sem téged. Csak ne szorítsd sarokba.

De a tanácsom arra az esetre vonatkozik, ha elkerülhetetlen a vele való találkozás, szóval én nem mondom, hogy menj olyan helyre, ahol róka van.

dec. 6. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!