Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm megsértődött rám, mert nem merek ellátogatni a házukhoz a vaddisznók meg a rókák miatt?
Én a belvárosban a VI. kerületben, a barátnőm meg a II. kerületben Hűvösvölgy környékén. Már egy hónapja együtt vagyunk, nálunk már sokszor volt, viszont én még sose voltam nála meglátogatni a szüleit. Egyszer mondta hogy náluk gyakran vannak éjszaka az utcán vaddisznók meg rókák, és azóta félek odamenni. Már ötödjére kér meg hogy menjek már el, de én a legutóbbi alkalommal eljutottam odáig hogy sírva könyörögtem hogy ne, mert nem szeretnék vaddisznó kaja lenni, vagy hogy egy róka megharapjon, de ő erre nagyon megsértődött :( Hogyan engesztelhetném ki anélkül hogy felfalatnám magam a vaddisznókkal Budaligetben?
22/F
A vaddiszno meg a róka az bánt?
En neten csak olyanokat látok hogy ezek félnek elszaladnak vagy nagyon nehéz is megsimogatni. Sőt, rókamentők is vannak.
Egyik se bánt. Még, ha oroszlán lakna a h!tsó kertben.
Ha nem kamu a kérdés, akkor gondolkodj el magadon.
Én megértelek.
A rókáktól én is féltem, mikor nemrég egy bejött a munkahelyem területére, írtam is ide ki kérdést a témával kapcsolatban.
Azóta láttam azt a rókát, és nem bántott, sőt: megértettem, hogy a róka normális körülmények között nem bántja az embert, sőt, tartja a távolságot. Ha adsz neki utat a menekülésre, akkor nem fog bántani.
Természetesen a róka mégis csak vadállat, ezért én is tartom tőle a távolságot, ha meglátom, de ez kölcsönös. Szóval, mivel nem bántjuk egymást, elvagyunk. De, azért, ha lehet, én elkerülöm az olyan helyeket, ahol rókák vannak (sosem lehet tudni, alapon).
Egyébként már egy ideje nem láttam azt a rókát.
Az ember egyébként fél az ismeretlentől, szóval én egyáltalán nem ítéllek el, és azt is elhiszem, hogy a kérdés valódi.
A vaddisznó más kérdés. Ott már valósabb a veszély a tamadásra.
Ez a srác pl. a fára mászott fel a vaddisznó elől:
A rókákat még valahogy el tudnám fogadni, de őszintén szólva, én sem mennék olyan helyre - főleg magamban nem - ahol vaddisznók is tanyáznak.
Ez nem kamu kérdés, komolyan gondolom. A barátnőm azt mondta hogy még sose támadták meg, de mi van ha egy ilyen vaddisznót fogunk ki? :
https://www.youtube.com/watch?v=oTEOtxZBebo
Vagy ha egy veszett rókát?
Mi hasonlítunk akkor egymásra. A kutyáktól én is félek. 😅
Az egyik exbarátnőm falusi volt, és ott több kutya is volt. Mikor menten hozzájuk, akkor addig nem voltam hajlandó bemenni a kapun, amíg az egyik kutyát meg nem kötötték addig, amíg biztonságosan bemegyek a házba (volt olyan kutya, ami jámbor volt, de az egyik elég agresszívnak tűnt).
Egyébként a rókáktól való félelmed legyőzheted. Ha egyszer találkozol eggyel, akkor majd megfigyelheted, hogy a róka nem mer közel menni hozzád. Vagy rögtön elmegy egy másik irányba, vagy egy ideig mozdulatlan, de aztán elmegy.
Értelmes állat, ki lehet vele egyezni: ha te nem bántod őt, ő sem téged. Csak ne szorítsd sarokba.
De a tanácsom arra az esetre vonatkozik, ha elkerülhetetlen a vele való találkozás, szóval én nem mondom, hogy menj olyan helyre, ahol róka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!