Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm megsértődött rám, mert nem merek ellátogatni a házukhoz a vaddisznók meg a rókák miatt?
Én a belvárosban a VI. kerületben, a barátnőm meg a II. kerületben Hűvösvölgy környékén. Már egy hónapja együtt vagyunk, nálunk már sokszor volt, viszont én még sose voltam nála meglátogatni a szüleit. Egyszer mondta hogy náluk gyakran vannak éjszaka az utcán vaddisznók meg rókák, és azóta félek odamenni. Már ötödjére kér meg hogy menjek már el, de én a legutóbbi alkalommal eljutottam odáig hogy sírva könyörögtem hogy ne, mert nem szeretnék vaddisznó kaja lenni, vagy hogy egy róka megharapjon, de ő erre nagyon megsértődött :( Hogyan engesztelhetném ki anélkül hogy felfalatnám magam a vaddisznókkal Budaligetben?
22/F
Ennyire félsz, ne este menj. Én is megijednék a sötetben egy nagy vadkantól, de egyébként ők vagy jobban félnek, vagy pont lesz.rják ki van ott. Erdőben már többször is találkoztam velük, egyszer sem akartak nekem jönni.
A róka pedig csak akkor veszélyes ha veszett, viszont mivel kapnak veszettség elleni szert, így ennek az esélye minimális.
Es gondolkodj el azon is, hogy a barátnőd nőként nem fél, te meg -elvileg- férfiként sírva könyörögsz hogy ne kelljen menned mert hogy félsz.
Én amúgy kiröhögnélek
N
Köszönöm a normális válaszokat!
Meggyőztetek hogy nappal biztonságos odalátogatni, szóval ma felhívom a barátnőmet és megbeszélek vele egy látogatást.
Meg azok akik így nagy szájjal beszariztak engem kíváncsi vagyok hogy mit csinálnának ha éjszaka az utcán szembe jönne velük egy jó nagy vadkan... Akkor is annyira nagy lenne a szájuk, vagy nekem adnának igazat?
Erdélyben voltam egyszer ilyen visszavadító táborban, kint voltunk az erdő közepén egy völgyben. Ahogy éjszaka elmentem pisilni, találkoztam is egy vaddisznóval.
Nem volt oka megtámadni, elment a dolgára
24# Itt nem erröl van szó. Hanem arról hogy laknak arra más emberek is, és hidd el nem támadja meg napi szinten őket se róka se vaddisznó. :D
Nem érdemes ezen előre parázni. A barátnőd napi szinten arra jár, te meg fiúként egy alkalomtól is ennyire parázol. Gondold már át mégegyszer. :)
Képzeld magad a vaddisznó helyébe. Vadállat vagy, a túlélésről és a szaporodásról szól az életed.
Ha ránézel egy emberre, látod egyből, hogy ragadozó (szemek állása, viselkedés, testtartás...) aki magasabb nálad, és hosszú végtagjai vannak. Illetve az sem nagy titok, hogy falkaállat, tehát az is lehet hogy tudja riasztani a többieket.
A túlélés egyik alaptörvénye, hogy olyat vadássz le, amit megéri. Nem kerül sok energiába, és minél kevésbé kockázatos.
Egy ember-kaliberű ragadozót megtámadni kockázatos.
Az egyetlen helyzet, amikor megtámadhat egy vaddisznó, az a kicsinyeit féltő koca. De ő is inkább kerülné a balhét, minthogy kockáztassa a maga és kicsinyei egészségét. Az ember meg általában elég hangos ahhoz, hogy elkerüljék az állatok
úristen de pesti vagy :D
hát ez no komment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!