Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám meg neki ezt anélkül, hogy megsértődjön?
2 éve vagyunk együtt. Az elején szép volt, most sem olyan gáz, de van egy-két dolog amin változtatnék. Manapság kevésbé érzem azt, hogy szeret. Kimondani kiszokta, de annyira vágyom arra, hogy nézzen rám szerelmesen az ágyban, vagy karoljon át a nap folyamán teljesen váratlanul. Nekem az érintésre van szükségem, de ezt ő is tudja. Rengeteget ül a gép előtt, szinte minden este, így akkor is csak úgy ott vagyok mellette. S félek neki megmondani a problémám, mert akárhányszor felvilágosítom valamire, azt személyes sértésnek veszi. Nem szereti ha a szemébe mondjuk, ha valamit nem csinál jól.
Állítólag ilyenkor belé kötök. Pedig csak megoldást szeretnék. Hogyan közelítsek felé? Hogyan fogalmazzak, hogy ne megint “belékössek”?
szinte mindig én ölelem át, akkor természetesen visszaölel, de magától nem igen volt, hogy odajött. csak nagyon az elején
Nagyon fiatal lehetsz. Én a helyedben nem azt tartanám a fő problémának, hogy átkarol-e néha vagy sem
hanem azt, hogy ezek szerint semmiféle problémát nem lehet vele megbeszélni. Mégis, hogy akarsz vele hosszú távú kapcsolatot működtetni, ha minden problémából az lesz, hogy vagy lenyeled, vagy megsértődik?
Persze igaz, számomra se az a nagy gond. Hanem a problémamegoldás egyáltalán nem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!