Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám meg neki ezt anélkül, hogy megsértődjön?
2 éve vagyunk együtt. Az elején szép volt, most sem olyan gáz, de van egy-két dolog amin változtatnék. Manapság kevésbé érzem azt, hogy szeret. Kimondani kiszokta, de annyira vágyom arra, hogy nézzen rám szerelmesen az ágyban, vagy karoljon át a nap folyamán teljesen váratlanul. Nekem az érintésre van szükségem, de ezt ő is tudja. Rengeteget ül a gép előtt, szinte minden este, így akkor is csak úgy ott vagyok mellette. S félek neki megmondani a problémám, mert akárhányszor felvilágosítom valamire, azt személyes sértésnek veszi. Nem szereti ha a szemébe mondjuk, ha valamit nem csinál jól.
Állítólag ilyenkor belé kötök. Pedig csak megoldást szeretnék. Hogyan közelítsek felé? Hogyan fogalmazzak, hogy ne megint “belékössek”?
Nem bőven ölelgette a kapcsolatban (főleg) magától úgyhogy nem tudom minek öszpontosít erre. Úgyse érezné jól magát tőle mert erőszakolból csinálná a pasija. A különböző szeretetnyelv mindig probléma. De az, hogy mennek a viták, nem akarják egymást megérteni - ez nemcsak a pasira érvényes! - azt jelzi, hogy jobb lenne nekik külön, Nem ölelést meg érzéseket kéne erőltetni.
Mi lenne, ha megsértődne? Mit kockáztatsz?
Ennél rosszabb is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!