Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

10+ éve vagyunk együtt, ebből kb. 7 éve házasok. A családi helyzetünk bonyolult (hozott és közös gyerekek, pénzügyi gondok), és mindketten követtünk el hibákat, de a lényeg, hogy oda jutottunk, hogy a férfi-női kapcsolatunk teljesen kihűlt és már évek óta nincs szex. Mindketten 40-esek vagyunk. Szerintem a feleségem teljesen kiábrándult belőlem és már nem szeret. De ő azt állítja, hogy szeret, csak (évek óta) "fáradt", azért nincs szex. Próbálom javítani a helyzetet, de nem javul semmit... annyit esetleg, hogy nincs veszekedés, jó itthon a hangulat.

Igazság szerint én szeretem és emberileg is kedvelem őt, és eszem ágában se lenne egyébként lelécelni, de így élni se szeretnék. Szerető tartására emberileg nem vagyok képes, a qvázás meg nem egy jó megoldás (szerintem).

Ti mit csinálnátok a helyemben?

dec. 4. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Megvárnám, amíg a gyerekek elérik a 18 éves kort, utána elválni, vagy ha a feleség belemegy, barátnő után nézni, megmondani a feleségnek, hogy neked szükséged van a szexre. Ha erre nem hajlandó, mármint, hogy keress mellette barátnőt, akkor elválsz, mondd meg neki. De valójában csak a gyerekek 18 éves kora után váljál el, ha addig nem történik változás.
dec. 5. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Kiverném a puncijának a látványára. Minden eddigi páromnál ez volt a járható út amikor én kívántam, de ők nem.
dec. 5. 17:53
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
30%
Sürgősen tedd rendbe a feleséged, vagy inkább mindkettőtök étrendjét. A felborult bélflóra és bélrendszeri diszfunkció okozza a hormonális egyensúlytalanságot.
dec. 6. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

"Sürgősen tedd rendbe a feleséged, vagy inkább mindkettőtök étrendjét. A felborult bélflóra és bélrendszeri diszfunkció okozza a hormonális egyensúlytalanságot."

Fejtse ki, kérem itt a kérdés alatt!

dec. 8. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
Ha fáradt, akkor ezt kell megoldani. Több alvás, kevesebb stressz és munka, több öröm, szórakozás és kedves szó.
dec. 8. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!