Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek helyemben, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek helyemben, ha a párom megtiltotta hogy beszélgessek egy barátommal?

Figyelt kérdés
Most lesz decemberben év végi party, ahová minden évben elmegyünk egy baráti tásasággal. Tavaly is voltunk, találkoztam egy nagyon jó barátommal (aki nő, én pasi), bár egy kicsit az utóbbi időben sajnos ritkábban keressük egymást, de azért még tartjuk, és ott a buliban táncoltam kétszer, haromszor is a csajjal, ez a párom ak nagyon nem tetszett. Már mondta előre pár napja, ha ott lesz a nő, és ha próbalok vele négyszemközt beszélgetni, vagy táncolni, ő hazamegy. Annyira utálja őt. Nagyon csinos egyébként lehet hogy féltékeny lenne rá? Régebben is mondta hogy ez a nő tőlem többet akar, nem csak barátkozni, de van párja neki is. Akkor is felhozta a párom hogy látszik hogy jól elvagyunk, váljunk szét. De semmi extra nem történt!!! Szóval már azon vagyok hogy el sem megyek a partra, ha már előtte három héttel ilyeneket mond. Mit tennétek helyemben? Ne beszélgessek a nővel, ne táncolnak vele....azt úgysem birnám ki ha odajönne, nem vagyok annyira bunkó.
nov. 15. 07:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
34%
Mehetne a francba.
nov. 15. 07:39
 2/24 anonim ***** válasza:
40%

Megtiltani azért elég kemény :D

De pl. ne beszélgess vele 4 szem közt. Miről beszéltek, hogy azt nem hallhatja más? Amúgy fix hogy féltékeny, mi más lenne 🤔

Bár én nő vagyok, de vastagon kinevetném párom, ha ilyet mondana, hogy ne beszélgessek mással.

nov. 15. 08:06
 3/24 A kérdező kommentje:
Na akkor nem csak én gondolom így. Valóban elég erős baratság volt köztünk de semmi több. Nem bízik bennem ezek szerint. Más nőre is féltékeny, volt hogy fotózaskor valakit átkaroltam a derekánál, abból is botrány lett.
nov. 15. 08:13
 4/24 anonim ***** válasza:
4%

A csajod eléggé sérült. Az elviselhetetlen hárpiáskodásán dolgoznia kellene, hogy ne legyen ilyen kapcsolatfüggő p.csa. Ha még bírod idegileg, akkor maradj vele, de kérlek el ne vedd és ne csináljatok gyereket.

(#2-es voltam)

nov. 15. 08:18
 5/24 anonim ***** válasza:
37%

En nem hiszek a ferfi-no baratsagban, ezert nem is jottem volna ossze olyannal, akinek vannak ellenkezo nemu baratai.

Viszont neked vannak, o ezzel a tudattal jott ossze veled, tehat egyszer mar neki belefert. Semni oka/joga azt mondani, hogy nem beszelhetsz veluk. Allj a sarkadra, ez a viselkedes nem normalis, egyertelmuen kisebbsegi komplexusa van a csaj miatt.

nov. 15. 08:29
 6/24 anonim ***** válasza:
30%
Nálunk szerencsére egyikünk sem tartja normálisnak, hogy ellenkező nemű "barátokkal" múlassuk az időt.
nov. 15. 09:10
 7/24 anonim ***** válasza:
91%
Okot adtál a bizalmatlanságra, ami láthatóan neki nem jön be. Be kell bizonyítanod, hogy nincs oka az aggodalomra. Rajtad áll, hogy a kecske maradjon, vagy a káposzta.
nov. 15. 09:24
 8/24 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha tényleg többet akar tőled csak te nem veszed észre és még kettesben sutyorogtok, táncoltok persze, hogy nem tetszik neki. Azt írtad, hogy már nem annyira tartjátok a kapcsolatot akkor miért olyan fontos, vagy miért fontosabb mint a párod? Egyébként az nem tiltás ha ultimátumot adott neked. Elmentek együtt és ha szóba állsz vele ő lelép. Ennyi. Döntsd el, hogy a párod kell neked vagy ő.
nov. 15. 09:38
 9/24 anonim ***** válasza:
85%

"Nagyon csinos egyébként"

Ezek után én nem csodálkozom, hogy féltékeny egyáltalán! Helyében már kiraktalak volna azt mehetnél hozzá!

nov. 15. 09:40
 10/24 anonim ***** válasza:
89%

" Ne beszélgessek a nővel, ne táncolnak vele....azt úgysem birnám ki ha odajönne"

Tehát akkor mégis csak van alapja a barátnőd bizalmatlanságának. Mi az, hogy nem bírnád ki? Attól nem leszel bunkó, ha normálisan közlöd, hogy bocs Juli, itt a barátnőm Kati, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, hogy más nőkkel táncolok.

Mert azért bocs, de van kis különbség aközött, hogy beszélgetsz valakivel meg aközött, hogy elvonultok kettecsként susmogni, meg a barátnőd orra előtt táncolsz vele. Mondom ezt úgy, hogy nekem sose volt problémám vele, ha a páromnak vannak nő barátai, ha azok barátok. Te nyilvánvalóan rá vagy izgulva arra a csajra. A barátnődnek ettől függetlenül nem kellene ultimátumokat adnia neked, simán ki kéne dobnia.

nov. 15. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!