Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek helyemben, ha a párom megtiltotta hogy beszélgessek egy barátommal?
Megtiltani azért elég kemény :D
De pl. ne beszélgess vele 4 szem közt. Miről beszéltek, hogy azt nem hallhatja más? Amúgy fix hogy féltékeny, mi más lenne 🤔
Bár én nő vagyok, de vastagon kinevetném párom, ha ilyet mondana, hogy ne beszélgessek mással.
A csajod eléggé sérült. Az elviselhetetlen hárpiáskodásán dolgoznia kellene, hogy ne legyen ilyen kapcsolatfüggő p.csa. Ha még bírod idegileg, akkor maradj vele, de kérlek el ne vedd és ne csináljatok gyereket.
(#2-es voltam)
En nem hiszek a ferfi-no baratsagban, ezert nem is jottem volna ossze olyannal, akinek vannak ellenkezo nemu baratai.
Viszont neked vannak, o ezzel a tudattal jott ossze veled, tehat egyszer mar neki belefert. Semni oka/joga azt mondani, hogy nem beszelhetsz veluk. Allj a sarkadra, ez a viselkedes nem normalis, egyertelmuen kisebbsegi komplexusa van a csaj miatt.
"Nagyon csinos egyébként"
Ezek után én nem csodálkozom, hogy féltékeny egyáltalán! Helyében már kiraktalak volna azt mehetnél hozzá!
" Ne beszélgessek a nővel, ne táncolnak vele....azt úgysem birnám ki ha odajönne"
Tehát akkor mégis csak van alapja a barátnőd bizalmatlanságának. Mi az, hogy nem bírnád ki? Attól nem leszel bunkó, ha normálisan közlöd, hogy bocs Juli, itt a barátnőm Kati, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, hogy más nőkkel táncolok.
Mert azért bocs, de van kis különbség aközött, hogy beszélgetsz valakivel meg aközött, hogy elvonultok kettecsként susmogni, meg a barátnőd orra előtt táncolsz vele. Mondom ezt úgy, hogy nekem sose volt problémám vele, ha a páromnak vannak nő barátai, ha azok barátok. Te nyilvánvalóan rá vagy izgulva arra a csajra. A barátnődnek ettől függetlenül nem kellene ultimátumokat adnia neked, simán ki kéne dobnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!