Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek helyemben, ha a párom megtiltotta hogy beszélgessek egy barátommal?
Figyelt kérdés
Most lesz decemberben év végi party, ahová minden évben elmegyünk egy baráti tásasággal. Tavaly is voltunk, találkoztam egy nagyon jó barátommal (aki nő, én pasi), bár egy kicsit az utóbbi időben sajnos ritkábban keressük egymást, de azért még tartjuk, és ott a buliban táncoltam kétszer, haromszor is a csajjal, ez a párom ak nagyon nem tetszett. Már mondta előre pár napja, ha ott lesz a nő, és ha próbalok vele négyszemközt beszélgetni, vagy táncolni, ő hazamegy. Annyira utálja őt. Nagyon csinos egyébként lehet hogy féltékeny lenne rá? Régebben is mondta hogy ez a nő tőlem többet akar, nem csak barátkozni, de van párja neki is. Akkor is felhozta a párom hogy látszik hogy jól elvagyunk, váljunk szét. De semmi extra nem történt!!! Szóval már azon vagyok hogy el sem megyek a partra, ha már előtte három héttel ilyeneket mond. Mit tennétek helyemben? Ne beszélgessek a nővel, ne táncolnak vele....azt úgysem birnám ki ha odajönne, nem vagyok annyira bunkó.nov. 15. 07:34
22/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csinos igen, de nem kellene mint társ! Meg lehet állapítani egy csajról hogy csinos nem??? Attól még nem akarok semmit tőle! Mikor nem volt párunk akkor sem akartam semmit! Ezután is így lesz részemről,nem fog megváltozni a véleményem. Azért köszi mindenkinek aki azt érezteti hogy szerelmes vagyok belé!!!! Sose voltam! Nyaraltuk együtt pár éve, nem feküdtünk le, mintha a húgom lenne ennyi.
nov. 15. 16:52
23/24 anonim válasza:
Aha és azért állítod be a csajod kontrollálós picsunak mert a "húgodra" féltékeny? Megmondta, hogy menjetek, de ő otthagy a francba. Előre szólt. Amúgy ha nem tetszik, hogy őszinte volt akkor fogd meg magad és szakíts.
24/24 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy még saját magad előtt sem mersz őszinte lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!