Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek helyemben, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek helyemben, ha a párom megtiltotta hogy beszélgessek egy barátommal?

Figyelt kérdés
Most lesz decemberben év végi party, ahová minden évben elmegyünk egy baráti tásasággal. Tavaly is voltunk, találkoztam egy nagyon jó barátommal (aki nő, én pasi), bár egy kicsit az utóbbi időben sajnos ritkábban keressük egymást, de azért még tartjuk, és ott a buliban táncoltam kétszer, haromszor is a csajjal, ez a párom ak nagyon nem tetszett. Már mondta előre pár napja, ha ott lesz a nő, és ha próbalok vele négyszemközt beszélgetni, vagy táncolni, ő hazamegy. Annyira utálja őt. Nagyon csinos egyébként lehet hogy féltékeny lenne rá? Régebben is mondta hogy ez a nő tőlem többet akar, nem csak barátkozni, de van párja neki is. Akkor is felhozta a párom hogy látszik hogy jól elvagyunk, váljunk szét. De semmi extra nem történt!!! Szóval már azon vagyok hogy el sem megyek a partra, ha már előtte három héttel ilyeneket mond. Mit tennétek helyemben? Ne beszélgessek a nővel, ne táncolnak vele....azt úgysem birnám ki ha odajönne, nem vagyok annyira bunkó.
nov. 15. 07:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Biztos vagyok benne, hogy megtartottad a csajt talonba, hogy legyen kihez menni szakítás után mert olyan kapcsolatfüggő vagy. A barátnőd pedig buta, hogy még mindig veled van. De remélhetőleg észhez tér és páros lábbal rúg ki a csajhoz. Egyáltalán nem zsarolt. Hazudsz ebben is. És történt miegymás amit nem írtál le. Vagyis sunyi vagy és a barátnőd nem vak mert észrevette, hogy neked is tetszik a csaj nemcsak te neki. Na elég lesz a pia és mentek eldugott helyre. De amúgy ha írkálsz vele, találkozgatsz nem értem miért nem szakítasz. Ne légy kapcsolatfüggő. Eléggé gáz.
nov. 15. 09:55
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Azért ne ferdíts... mert itt nem arról van szó, hogy megtiltja, hogy valakivel válts pár szót. Itt arról van szó, hogy - teljesen érthetően - nem szeretné, hogy kvázi flörtölj vele. Szóval a kérdés helyesen így hangzik: "Mit tennétek helyemben, ha a páromnak rosszul esne, hogy félreérthető módon beszélgessek, meg összebújva táncoljak egy nő ismerősömmel, aki egyébként nagyon tetszik?"
nov. 15. 10:17
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Én hiszek a férfi-nő haverságban/barátságban, de ennek szerintem nem épp normális része egymásba karolgatni, kettesben félrevonulni titkos csevegésre, meg ilyesmik, pláne ha párja is van egyik vagy másik félnek…. És még “csinos” is…. Hát nem tudom, ez inkább hangzik vonzalomnak mint baráti/haveri viszonynak. A leírtak alapján jogosan bántja a párodat a helyzet.
nov. 15. 10:36
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Okkal féltékeny, a kérdésed alapján gondolom ezt.
nov. 15. 10:52
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Úgy gondolom, mint a 13-as.

Nekem is van férfi barátom, de határok is vannak.

N 32

nov. 15. 11:42
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
Nos mivelhogy vonzódsz hozzá hiszen csinosnak tartod és még táncikálsz vele meg kettesben dumálgatsz így ki lehet jelenteni "drága" kérdező, hogy hűtlen féreg vagy. Idők kérdése mikor csalod meg ténylegesen a párodat. Ha nem vele majd mással/másokkal fogod ugyanis a párodra fogod az egészet pedig a valóságban okkal nem bízik benned. Szakítani illene mert neked a párod nem elég és nyilván nem érdemli meg, hogy hűtlenkedj tovább.
nov. 15. 11:52
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Vannak ellenkező nemű barátaim, nem táncolok velük. Sőt, puszit sem adok/fogadok el. Ha kettesben találkozunk, akkor nyílt helyszínen és csak beszélgetünk - legtöbbször általános dolgokról, hogy ki hogy van és munkáról. Egymás párkapcsolatát nem vesézzük ki, az mindenkinek a magánügye. Mondjuk nem is szoktam rájuk máshogy gondolni, aki barát kategória ahhoz lelki síkon kapcsolódok, nem érzek más vonzódást.

A párod előtt 3x is vele táncoltál + a "nagyon csinos" megjegyzés, hát ez nem barátság. Azt elítélem ha valaki megtiltja a párjának, hogy baráttal fenntartsa a kapcsolatot, de te őt nem úgy kezeled, mintha csak barát lenne.

nov. 15. 12:01
 18/24 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg jogosan féltékeny és akadt ki a párod. Ha a férfi barátommal összefutnék egy buliban ahova a párommal együtt megyünk, akkor köszönünk a barátomnak, beszélgetek / beszélgetünk vele és ennyiben ki is merül. Nem táncikálok vele, különösen nem ha párban érkeztünk, de mondjuk amúgy sem. Azt meg végképp nem mondanám róla, hogy jaj de jóképű, helyes pasi. Lehet jönni azzal, hogy “hátde mi van ebben” meg nem történt semmi, attól még egyáltalán nem azt az érzést kelted a párodban hogy semmit nem akarsz a csajtól, hiszen így viselkedsz.

Nekem is van férfi barátom, ismerem vagy 20 éve. Szokott is jönni hozzánk a feleségével, a férjemmel is jóban vannak. Na ez az a szitu, ahol senki nem érzi magát és a pozícióját veszélyeztetve.

nov. 15. 14:19
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó NEM TILTOTTA MEG! Annyit mondott ha vele bulizik ő otthagyja vele, megy haza!!! Olvasni tudsz?
nov. 15. 15:29
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
#20: Ebből is látszik, hogy még a kérdező is mennyire manipulatív módon tette fel ezt a kérdést. Egyből olyannal nyit, ami el sem hangzott...
nov. 15. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!