Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A párommal össze vesztünk egy apró dolgon. Igazából szoba hoztam valamit ami engem zavar és ő egyből azzal jött hogy nem bízok benne stb és hogy ma már ne is szóljak hozzá.

Most pedig egy szó nélkül fogta magát és elment itthonról.

nov. 9. 19:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha zavar a viselkedése akkor nem megváltoztatni kell őt hanem szakítani. Lehet tök jogosan gondolod, de ha ő szerinte nem akkor nem illettek egymáshoz és nincs jogod elvárni olyasmit ami neki nem fér bele. Természetesen lehetséges, hogy olyasmit szeretnél ami alap, de ha ő neki nem az akkor miért vesztegeted rá az időd? Mivel nincs leírva, hogy pontosan mi is zavar és mire mondta, hogy nem bízol benne így csak találgatni lehet.
nov. 9. 19:10
 2/19 anonim ***** válasza:
29%

Lehet vmi baja van vagy inteznie kell vmit haverokkal vmi nem tiszta vagy bármi lehet.

Nyűgös napjai lehetnek, lehet átverte vki vagy bármi.

Ds valszeg nem hianyzott még otthon is a nyakába vmi tőled.

nov. 9. 19:10
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem lesztek sokáig együtt, vagy lesztek, de minimum egyikőtök szenvedni fog sokat...
nov. 9. 19:13
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem túl egészséges a kapcsolatunk de a magunk módján szeretjük a masikat ezért próbálkozunk
nov. 9. 19:15
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
Egyáltalán nem mindegy, hogy min vesztetek össze. De ha egy apróság után így reagált, mi lesz, ha komoly gondotok akad? Szóba se hozod, meg ne sértődjön? Meg se tudjátok beszélni.
nov. 9. 19:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs magunk módján. Vagy szeretitek egymást, vagy mérgező kapcsolatban vagytok amit szerelemnek/szeretetnek tituláltok, de ha akad más alany rögtön megcsalás vagy/és szakítás lesz a vége.
nov. 9. 19:17
 7/19 anonim ***** válasza:
63%
Hm, nekem úgy tűnik, hogy ok nélkül féltékenykedsz és nagyon tele van a hócipője. Előbb utóbb le fog váltani.
nov. 9. 19:21
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon képlékeny kérdés. Pontosíts nekünk pár dolgot kérdező! Mi volt az a szerinted apró dolog, amin összevesztetek? Volt már előzménye? Hányszor? Mit hoztál szóba ami téged zavar? Milyen stílusban? Ez az utóbbi kérdés kifejezetten fontos, erre is feltétlen válaszolj. Aztán utána már mi is tisztábban fogunk tudni látni. Ezen kívül még az időzítés se mindegy meg az aktuális viszonyotok, de a többi korábbi kérdés fontosabb lenne.
nov. 9. 19:26
 9/19 A kérdező kommentje:

Azt hittem hazudott valamiről, érthetően éreztem ezt..és direkt akkor kérdeztem meg amikor mindketten nyugodtak voltunk stb.

Ráadásul nem is megvádoltam csak szépen, nyugodtan rákérdeztem.

nov. 9. 19:34
 10/19 anonim ***** válasza:
63%
Ha már többször megvádoltak alaptalanul akkor nem meglepő, hogy menekül tőled. Ha nem bízol benne meg akkor szakíts és kész.
nov. 9. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!