Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A párommal össze vesztünk egy apró dolgon. Igazából szoba hoztam valamit ami engem zavar és ő egyből azzal jött hogy nem bízok benne stb és hogy ma már ne is szóljak hozzá.

Most pedig egy szó nélkül fogta magát és elment itthonról.

nov. 9. 19:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
*d
nov. 9. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát figyelj... hirtelen azt hittem, hogy az én szerelmem írta ki a kérdést, mert pont a napokban volt egy nagyon nagy vitánk, és igazából én eléggé sérelmeztem azt, amit ő meg teljesen másképp, és más fontosságúnak látott.

De mi pár órán belül kibékültünk, és most semmi baj nincs már. Ezt a "nem szólunk egymáshoz" dolgot meg rémesen dedósnak gondolom, mint ahogy az ilyen "lelépek otthonról" dolgot is. Konfliktuskezelés nulla. Hosszú távon semmiképp nem jó ómen. Mi lesz, ha nem csak egy "apró dolgon" vesztek össze?

"Nem túl egészséges a kapcsolatunk"

Na, ez itt a probléma. Ezen kellene dolgozni, mert egy "nem egészséges" kapcsolat semmi jóra nem vezet. Ahogy látom a többi hozzászólásodból, hogy a bizalom terén is komoly problémák vannak. Ha ennek nincs oka, akkor a fejekben kellene komolyan rendet tenni. Ha nem megy, akkor meg hagyni a francba. A bizalom mindennek az alapja. Ha ez egyik félnél nem megy, akkor már a fene megette az egészet. Ha meg egyik félnél sem, akkor végleg.

Ha meg van alapja, akkor azon kellene dolgozni, hogy azt kiküszöbölni. Már ha lehet, és ha nem olyan dolog, amit a másik már nem tud elnézni.

"de a magunk módján szeretjük a masikat"

nov. 9. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:

"Azt hittem hazudott valamiről"

Azért nem mindegy, miről. Nem mindegy, hogy a tegnapi vacsoráról alkotott véleményében, hazudott, vagy abban, hogy prostizik-e? Egyáltalán nem elhanyagolhatóak a részletek!

"érthetően éreztem ezt"

És mi az, ami miatt úgy gondolod, hogy jogosan, megalapozottan érezted ezt?

"Ráadásul nem is megvádoltam csak szépen, nyugodtan rákérdeztem."

Igen. Tudod, ennek is vannak fokozatai, meg az ember tűrőképességének is. Mondjuk amikor a lány, akivel ismerkedtem, pár hét elteltével megkérdezte, hogy ismerkedek-e mással is, abban semmi kivetni valót nem láttam. Amikor exem több hónap járás után is heti szinten (sőt.. volt, hogy hetente többször is) kérdezte, hogy ismerkedek-e mással, az már kifejezetten irritáló, és bosszantó volt.

Meg mondjuk lehet nyugodtan is olyat kérdezni, ami önmagában felháborító.

Szóval.. továbbra sem elhanyagolhatóak a részletek.

nov. 9. 21:18
 14/19 A kérdező kommentje:

Azzal kapcsolatos volt a kérdésem hogy beszél e olyan lánnyal akiről én nem tudok. Röviden ennyi igazából, kicsit komplikáltabb a helyzet de az már nem lényeg.

Egyébként ha beszel is nem zavar csak szeretnék tudni róla. És amúgy hozzá tennem hogy ha például én beszélnék valakivel ő egyből

szakítana velem.

A kérdésem pedig azért volt jogos mert amíg mi szünetet tartottunk ő le is feküdt mással mondván hogy nem sejtette hogy még valaha is újra össze jövünk.

nov. 9. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt jol tette. Sose ertem minek kell feszultseget szitani.
nov. 10. 04:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kiderult a paromrol, 5 ev utan, hogy mas lanyokkal is beszékget. Kidobtam.

Fél éve konyorog, hogy fogadjam vissza... Nem! Ez ugyanugy megcsalas

nov. 10. 05:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Sok a hulye
nov. 10. 05:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a reakciójából már tudod, hogy beszélt, és azt is, hogy van alapja annak, hogy neked ez nem tetszik. Nem kell a rizsa, hogy csak a tényt akarod tudni. És ennek is jogos alapja van. Biztos nem az időjárásról beszélgettek.

Ez ilyen passzív agresszív reakció. Téged hoz fel hibásnak, mert neki vaj van a fején.

Hiba volt ezt a kapcsolatot újra éleszteni. Aminek vége, annak vége. Nagyon nagyon ritka esetben működik az újrakezdés, de semmiképp sem úgy, hogy neki még nőügyei voltak a “szünet” alatt, meg láthatóan vannak még most is.

Ha van egy kis méltóságod, akkor ezt már lezárod végleg, és továbblépsz. És nem hagysz a pitiáner lelki terrorjának.

nov. 10. 08:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Ja és még valami. Egy ember aki örül, hogy kapott az élettől még egy esélyt, hogy együtt legyen a szeretett alannyal (direkt nem megyek bele a nemiségbe, mert az tök mindegy), az nem így viselkedik, mert meg akarja tartani, fél hogy elveszíti újra.

Hát ő sehol nincs ezügyben. Tojik rád, úgy is tudja, hogy ki tudja magyarázni, közben meg játsza a kártyáit másfelé is.

Gondolkodj el ezen.

nov. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!