Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Pár hete találkozgatok egy sráccal. Megbeszéltük, hogy csak szex lesz köztünk, mivel most neki a munka és a suli sok idejét el veszi az életéböl. Viszont érzem rajta, hogy ígyekszik minden szabad idejét velem tőlteni, érdeklődik is felőlem. Én eltudnék képzelni hosszú távon akár komolyabbat is, de ugye Ő kijelentette, hogy neki ez most nem fér bele.
Ti várnátok azért vagy hagynátok inkább?
nov. 29. 00:21
1/5 anonim válasza:
Várni ne várj rá. Ha azt mondta csak szexet akar, abból jó eséllyel valóban nem is lesz több.
2/5 anonim válasza:
Ja igen! Légy türelmes! Maradj frigid és nem kell szex! Fúj!
4/5 anonim válasza:
Szóval neked a szex kapcsolat nem kéne, vagy hagyod vagy vársz a komoly kapcsolatra? Fogadjunk ezt az előtt is tudtad... :)
5/5 anonim válasza:
Ne varj ra.
En munka es egyetem mellett ismerdektem a parommal, ennek mar negy eve. Azota is folyamatosan tanulok es dolgozok. De minden szabad percemet szivesen toltom vele, kapcsolatban.
Ha azt mondta, nem akar kapcsolatot, azt ugy erti, hogy veled nem akar. Szexelni jo vagy, de nem utod meg nala a baratno szintet. Teljesen felesleges erre varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!