Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

10+ éve vagyunk együtt, ebből kb. 7 éve házasok. A családi helyzetünk bonyolult (hozott és közös gyerekek, pénzügyi gondok), és mindketten követtünk el hibákat, de a lényeg, hogy oda jutottunk, hogy a férfi-női kapcsolatunk teljesen kihűlt és már évek óta nincs szex. Mindketten 40-esek vagyunk. Szerintem a feleségem teljesen kiábrándult belőlem és már nem szeret. De ő azt állítja, hogy szeret, csak (évek óta) "fáradt", azért nincs szex. Próbálom javítani a helyzetet, de nem javul semmit... annyit esetleg, hogy nincs veszekedés, jó itthon a hangulat.

Igazság szerint én szeretem és emberileg is kedvelem őt, és eszem ágában se lenne egyébként lelécelni, de így élni se szeretnék. Szerető tartására emberileg nem vagyok képes, a qvázás meg nem egy jó megoldás (szerintem).

Ti mit csinálnátok a helyemben?

ma 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerető vagy válás. Nálam ez a két opció lenne, megjavulni nem fog már a kapcsolat, lehet a nőnek van szeretője is.
ma 10:08
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Évek óta nincs testiség akkor ott valaki van a háttérben. Pali madárnak néz, közben meg fáradtat mond neked? Hihetetlen hogy van bőr az arcán, na és az is hihetetlen hogy te ezt be veszed. Dönts a te elképzelésed szerint
ma 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell, hogy szerető legyen a háttérben. Lehet, hogy sosem volt igénye a szexre, de az elején tudta, hogy szükség van rá. Most meg már olyan amilyen ő valójában. Szexmentes. Beszéljétek meg és annak fényében el tudod dönteni, mennyit ér neked így ez a kapcsolat.
ma 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Én hiszek a komolyabb tanácsadásban, mint a gyakos és a mélyebb elemzésben is. A kapcsolatot újra kell építeni, aminek fontos része a szexuális élet helyrehozása. Nagyon fontos ezen kívül a jövőről való közös gondolkodás, amit együtt kell megtennetek. Közös célok stb.
ma 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, én fölvetném neki a párterápiát. Ha erre nyitott, akkor ott kiderül, hogy rendbe tudjátok-e hozni a kapcsolatotokat. Ha nem nyitott erre, akkor válnék.

Ui.: Jól érzed, a fáradtság csak kifogás arra, hogy nem akar (veled) szexelni.

ma 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Amikor mi voltunk gondban szexuális téren a feleségemmel, aki szintén fáradtságra hivatkozott én leültem vele megbeszélni és három lehetőséget vázoltam fel. 1: Hajlandó tenni érte, hogy javuljon az intimítás, mert nekem igényem van rá, mégha neki nem is kell szex. 2: Elválunk és mindenki úgy él, ahogy akar. 3: Házasok maradunk, nem kell velem szexelnie, de akkor nyitott kapcsolatban élünk. Az első opciót választotta.
ma 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Huh ez nagyon nehéz helyzet.

"Mit tennétek a helyemben?"

Hazudozáson, titkolózáson alapuló megcsalást én nem javasolnék. Így én ezt az opciót kizárnám. Én a tiszta, egyenes, őszinte beszéd és megbeszélés híve vagyok.

Ahogy #6-os írta, nagyjából én is ugyanezeket az opciókat javasolnám. Mi is ezt csináltuk, pont ezeket az opciókat vázoltuk fel, mint lehetőségeket, ám nálunk a #6-ossal ellentétben egy másik opció lett a választás, és úgy két év távlatából mondhatom, hogy a megfelelő megoldás volt.

De minden élethelyzet, minden kapcsolat és házasság más és más, így ezt nektek kell tudnotok, hogy mi a terv, hogy mit szeretnétek egymással és a közös jövőtökkel. Ha egyáltalán van vagy lehet közös jövőtök.

Mi mindent összevetve úgy gondoltuk, hogy van jövőnk, ezért választottunk SZÁMUNKRA megfelelő opciót a további közös élethez.

ma 11:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Terápiára nem hajlandó menni, segítéget nem akar kérni. Szerintem túlélni szeretne a jelenlegi formában.

Igen, én is arra gondoltam, amire a 6-os. Kivéve, hogy a nyitott kapcsolat számomra nem opció. Ebből mindig az lesz, hogy a nőket halomra dugják, a férfiak meg vagy találnak szeretőt vagy inkább nem -- mivel a nők többsége igényt tart a férfira, nem felel meg neki a szerető szerep. Nekem sem. Plusz, én nem dugom más feleségét, nem hiányzik a konfliktus, ha lebukik.

ma 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

#8 Ha a feleséged azért nem szexel, mert leterhelt, akkor mással sem fog. Ha csak veled nem akar, akkor sem az első, sem a harmadik opció nem játszik. Az én feleségem alapból aszexuális és havonta 1 alkalmon kívül nem volt igénye a szexre. A kapcsolat elején a kedvemért rendszeren csináltuk, aztán évek után jött a "fáradt vagyok, most nem jó", stb. kifogás.

#6-os voltam.

ma 12:49
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Nehéz a helyzeted, mitha gúzsba kötve táncolnál. Ha nem akar terápiát elég veszett ügynek látszik.De azért leirom az én tapasztalatomat nőként. Huszonplusz évnyi házasságban, nálunk a férjem évekig nem akart szexelni. Nem mentem félre, pedig szenvedtem, főleg az első években. Ezt valaszul az 1# es és 2# nek. Azt kellett volna tennem, amit a 6 os írt, de nem mertem, mert féltem elveszíteni őt. Aztán sok ev után ért minket egy nagy trauma, ami miatt elszakadt nálam a cérna, és én kezdeményeztem. Ez közel két eve volt, és rendbe jöttünk. Ma már bánom, higy nem voltam olyan bátor, mint a hatos, sok év ment kárba. Mondjuk nekem a nyitott kapcsolat kizárt lett volna, de blöffként működött volna, erre rákérdeztem utólag es a férjem is megerősített, hogy akkor előbb öszekapta volna magát.
ma 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!