Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megbántottam a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántottam a férjemet, mert kinevettem. Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés

Hülyeséget csinált (erre utólag már rá is jött), amin kicsit összevesztünk. Mikor próbáltuk megbeszélni, akkor egy elég buta dolgot mondott, amiről azt hittem, csak viccel és jót nevettem rajta. Ezen ő nagyon megsértődött és most mosolyszünet van.

Hogyan próbaljak tőle bocsánatot kérni, ha most még a kinevetésemen túl az is bántja, amit csinált?

tegnap 05:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elkerülgeted mint egy bútordarabot. Majd megunja. Ha nem akkor meg innentől így éltek. Azt te is látod, hogy hiába beszélsz neki. Mekkorák a gyerekek? Elmondod nekik, mi történt, más dolgod nincs.
tegnap 10:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki fog fáradni a nagy hisztiben. Úgyis jön a karácsony, a rokonok miatt meg kell magát majd emberelnie, ha nem akar kérdéseket kapni. Amúgy nagyon érdekel mi a jó életen nevettél, amin így megsértődött 😅
tegnap 10:51
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyen mélyén valójában sosem az a bizonyos egy mondat van. Az ő fejében ez lehetett az utolsó csepp a pohárban. Amiről persze sosem beszélt, a kérdezőnek kellene -szerinte- tudnia, hogy túl sokáig ment. De ugye néma gyereknek... Hagyni kell, majd ha akar megszólal. Akkor viszont el lehet mondani neki, hogy felnőtt férfiként vicces ez az óvodás duzzogás, a feleség meg nem gondolatolvasó.
tegnap 10:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Arra azért kiváncsi lennék, ha egy férfi mondott volna sértőt egy nő hülyeségére, akkor is ilyen válaszokat kapott volna ez a kérdés?
tegnap 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Ugyanennyi információ után ugyanilyen válaszokat adtam volna, igen. Miért, mi a különbség, hogy férfi hisztizik be és vonul el vagy nő?
tegnap 14:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a férfi egy érzéketlen bunkónak lenne elkönyvelve.
tegnap 14:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Várjunk még, talán válaszolnak a többiek is. Addig csak azt tudjuk, szerinted mi lenne. Szerintem meg ugyanez. Eddig egy-egy.
tegnap 15:12
 18/20 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy ha úgy nézzük, tényleg piti dolog, csak meg sem fordult a fejemben, hogy azt valaki nem tudja...

A férjem új munkahelyre ment és vitt be magával lekváros sütit, amivel végigkínálgatta a többieket. Volt akinek nagyon bejött a lekvár így a férjem vitt be nekik belőle, meg a többi fajtából is pár üveggel kóstolónak, majd azokból is pár üveggel stb. Én egy idő után szóltam neki, hogy álljon le, mert 1, Nem jótekonysági intézmény vagyunk és nem azért gürizetem vele egy csomót, hogy mást lássak el befőttel/lekvárral, 2, lassan már nekünk sem lesz elég télire, ami maradt. Erre ő kiakadt, hogy nem érti miért olyan nagy baj az, hogy ő éppen bevágódik a kollégáknál. Menjek ki a piacra vegyek gyümölcsöket és csináljak újakat! Így leírva ez nem olyan vicces, de ott és akkor nekem az volt, azt hittem, csak poénkodik. Ez volt az amin megsértődött, mert neki azt mégis honnan kellene tudnia, hogy már nincsenek azok a gyümölcsök.🤦‍♀️ Egyszerűen fogalma sem volt, hogy ilyenkor már max. fagyasztva és/vagy csillagaszati áron tudok hozzájutni gyümölcsökhöz.

tegnap 15:58
 19/20 anonim ***** válasza:
De, ez így leírva is halál vicces, én sem hittem volna a helyedben, hogy komolyan mondja. És tényleg nem kell engesztelgetned, ha tényleg nem egy buta ember előbb-utóbb belátja, hogy nem neki kellett volna megsértődnie.
tegnap 18:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Alapvetően a történetben igazad van: azért ennyi benyalni nem kellene neki. Azért "nem tudja", hogy azok a gyümölcsök épp nincsenek, mert rá van kattanva a "másoknak benyalni"-projektjébe. A hapsik 1*-e nem tudnak több dologra figyelni. Ő meg akar felelni most így elsőre az új helyén, ami részben érthető, de NE(!) így.

Valakinek el kell kezdeni ezt a probléma lokalizálását és szerintem, ha te kezdenéd, akkor nem lenne megalkuvás, alárendelődés a férfi felé.

Vázold fel neki, hogy szeretnél vele beszélni.

Én felvázolnám először neki, hogy mi a jó tulajdonságai, mi az, amit ebben az utóbbi cselekedetében jót tett, de felvázolnám utána finoman azt is, hogy mi a rossz, hogy van egy határ.

A lényeg, hogy ne egymás egyből ledorongolásával kezdeném a beszélgetést.

tegnap 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!