Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet, hogy amiatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy amiatt nem kívánom a szexet a párommal, mert sokszor megbántott?

Figyelt kérdés
Bármi miatt tud orditozni, olyankor nagyon undorítóan beszél velem (hülye, pics@,barom,marha,tönkreteszel stb). Sohasem kér bocsánatot! Én még nem mondtam neki még hasonlókat se, akkor sem ha megbántott. Folyton azt mondja, keres magának másik normális nőt, aki még adja ami neki kell, mert én buta vagyok, meg szexuális analfabéta. Többes szexet akar, amit én nem, ezt tudja is de nem áll le a keresgéléssel. Más nőkkel olyan kedvesen beszél, majdnem elolvad tőlük. Mondtam neki, hogy ez bánt engem, rosszul esik, de semmi reakció. Sok gátlás felépített bennem, önértékelésem meg lerombolta
szept. 5. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

🤦

Annyira megérdemled a sorsodat!

szept. 5. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy létezhet, ha valaki ezek közül bármelyiket mondja rám én többet szóba sem állok vele, nemhogy szexeljek vele. Ez nagyon nem normális, ne engedd semmilyen körülmények között.
szept. 5. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Ki a f@sz kötelez rá ,hogy turj?Ja ,hogy senki.
szept. 5. 23:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Túlreagálod, rohanó és felgyorsult világban élünk, nincs idő arra, hogy 1-2 durván mondott szón agyaljunk, csak kijön és kész.

Szerintem keress buddhista pasikat, ők távol élnek külön dimenzióban az élettel, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak talán.

Mégis, hogy a francba várhatod el, hogy minden szarért nyugodt és normális maradjon az ember, hogy lehetsz ilyen hülye barom....fel is bsztad az agyam! F

szept. 5. 23:58
 5/8 anonim ***** válasza:
98%

Persze, hogy létezhet, sőt 😞

Nem tudom mi köt ehhez a suttyóhoz, de remélem minél hamarabb ott hagyod!

szept. 6. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:
98%

Nektek mi közötök is van egymáshoz? Húzz el nagyon gyorsan, fuss amerre látsz!

Hány éves vagy? Nagyon gyorsan változtass, ez nem (normális) kapcsolat!

szept. 6. 00:46
 7/8 anonim ***** válasza:
96%
+ a kérdésre a válasz, igen! Egyértelműen nem kívánja az ember olyannal a szexet, akivel semmi köze nincs, aki mellett meghal a lelke, ez teljesen egyértelmű!
szept. 6. 00:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de miért vagy te együtt ilyen emberrel??? 😓
szept. 6. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!