Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy baráti összejövetelen a párom szexuális teljesítményéről beszéltem, ezzel megbántottam őt. Hogy engeszteljem ki?
Kis baráti iszogatás, házibuli volt. Nálunk baráti körben nem tabu ilyesmiről beszélni alapvetően, itt inkább az volt a gond, amilyen keretezéssel mondtam azt, amit. És hát ittasan olyat találtam mondani, hogy a barátnőmmel akkor is megérné együtt lenni, ha kiállhatatlan lenne, nem szeretném, mert nagyon jól néz ki, jó az ágyban, bevállalós. (Csak nem ennyire finoman fogalmaztam) Ő amúgy jelen volt, amikor ez elhangzott.
Nagyon megbántódott ezen, mert úgy eléggé úgy jött le neki, amit mondtam, hogy csak a szex miatt vagyok vele.(Mondjuk nem hibáztatom, tényleg így hangzott, amit mondtam) Otthon azóta(4 napja) távolságtartóbb, nem vevő arra, hogy random megpusziljam, néha cinikusan megkérdezi, hogy csak a szex miatt csinálok-e épp bármit is vele. Próbáltam bocsánatot kérni, de nem hatott, neki nagyon rosszul esett, hogy úgy beszéltem róla.
Most majd megtanulod legalább, hogy hol vannak a határok. Egy férfi nem pofázik, ha jó a párja az ágyban. Egy nőnek nem jó ezt visszahallani már csak azért sem, mert a többi "barát"nő elkezdi terjeszteni, hogy mekkora kva már, hogy élvezi veled a szexet.
A barátaidat meg nem kell mondanom, amelyik eddig csak fantáziált a nődről, mostantól alig várja, hogy fasírtban legyetek, rá fog mászni.
Ilyenről a kisfiúk szoktak mesélni a foci öltözőben. Ahogy normális nő sem beszéli meg a barátnőivel, ha jól kefélsz, mert tudja, lesz aki rákíván a farkadra. A felnőtt világban sajnos így mennek a dolgok.
Ebből is látszik, hogy a szex két ember legbensőségesebb magánügye, nem pedig kiteregetni való dolog. Na meg az is, hogy nem gyerekeknek való.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!