Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrjít a barátnőm.Ha valami baja van,akkor állandóan írja,hogy szüksége van rám és beszéljünk egy- két szót.De én nem érek rá erre. És ilyenkor mindig írogat. Mit csináljak? Rossz kedve van,megbantották és nekem írogat hogy kicsit vigasztaljam meg.
Figyelt kérdés
jún. 16. 07:47
1/9 anonim válasza:
Hogyha ez nagyon gyakran fordul elő, meg tudom érteni, hogy zavar, mert nekem is rosszul esne ha a barátnőm mindig rosszul érzi magát.
Hogyha friss a kapcsolat, próbálj meg beszélni vele erről, hogy nem szabad minden apró dologtól ennyire kiakadni, hisz felnőttek vagytok, a problémát meg kell tudni oldani. Azt is határozottan fejtsd ki, hogy nem arról van szó, hogy nem akarod meghallgatni, csak rosszul esik, hogy naponta többször, apróság miatt rosszkedvű és ez rád is rossz hatással van, te is rosszul érzed magad. Nagyobb volumenű problémánál természetesen mellette állsz és segítesz.
3/9 anonim válasza:
Nem vagy köteles együtt lenni olyannal, akit nem viselsz el. Ha nagyon zavar, akkor keress másik párt.
4/9 A kérdező kommentje:
Ilyenkor az a módszerem vele,hogy semmire sem reagálok.
jún. 16. 08:40
5/9 anonim válasza:
Ragyogó módszer, tényleg...
Két, érzelmileg gyerek szinten létező ember egymásra talált.
6/9 anonim válasza:
4: Ennél rosszabb dolgot nem is tehetnél.
7/9 anonim válasza:
Engedd el, csak rosszabb lesz. Én nő vagyok, de engem megőrjítene, hogy valaki ennyire életképtelen nyavalygós. Nekem volt ilyen barátnőm(nem volt mindig ilyen), vele kb. abból állt egy beszélgetés, hogy állandóan panaszkodott, engem hibáztatott, soha semmi nem volt jó…éjszaka közepén írt litániákat hülye agyméneseiről, amire reggel rohadtul nem volt kedvem valaszolgatni egyesével, meg úgy alapból erre kelni, fantasztikus volt…nagyon sok negatív energiát adnak az ilyenek, toxik viselkedés, manipulatívak is. Magyarul energiavámpír, csak lehúz, nem épít, nem ad semmi pozitívat, csak elvesz. Azt, hogy nem reagálsz semmit, nem jó megoldás, nekem se jott be, mert aztán még többet írt meg jobban kiakadt XD menekülj amíg tudsz, hatalmas nagy 🚩🚩🚩
9/9 anonim válasza:
Neki olyan pasi kell, aki mindig ott van mellette. Ha ezt nem tujátok teljesíteni, nem jó így, akkor szakítsatok, mert egymást készítitek csak így ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!