Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak az embereknek nincs bűntudatuk, akik állandóan visszautasítják a társuk közeledését?
"régen nem is szabadott megtagadni a testi közeledést, persze az sem volt jó"
A szó amit keresel barátom: szexuális erőszak.
Érdemben nem tudok válaszolni egy olyan kérdésre ami tele van érvelési hibával, hiányos információval, nincs benne tudományos hivatkozás hogy mégis mi alapján állítod azt amit állítasz, és a következtetéseid is mind falsak.
Nálunk én kívánom többször a szexet, kb naponta el tudnám viselni.
Kivétel a menzesz vagy a hüvelyfájdalom , ciszták miatti fájdalom. Szerintem később sem lesz másképp, mi lassan 3 éve leszünk együtt.
24/N
Ha valaki visszautasítja a szexet, annak mindig oka van. Talán ezen kellene elgondolkodnia annak, aki elvárja.
Amit a férfiak soha nem hisznek el, hogy a nők az orgazmus hiánya miatt nem akarnak szexelni, ugyanis a legtöbb nő megjátssza 🫣 Csak ugye ezt is megunják egy idő után.
4. Nekem érdekes mindig van 1-2. A nők meg ilyen esetben bénák, mert nem is ismerik a saját testüket, így a másiknak sem tudjsk elmondani mi a jó nekik..
Az más, ha a férfi önző. Nekem is volt 2 ilyen kapcsolatom.
6. Az nem hüvelyi orgazmus hanem csikló. Amire te gondolsz, az a G pont orgazmus. Még nekem sem volt, de majd talán egyszer.
Hüvelyi orgazmus nincsen, mivel amit belül ingerelsz, az is a csikló része. Belül is húzódik. Anatómiai képet nézz rola, utána meglátod. :)
Szerintem ilyenkor mindkét fél hibája, hogy szakítás helyett húzzák a taknyot.
Persze, a szexuálisan passzívabb félnek is megvannak az okai, de azok nem mindig a másikban keresendőek. Lehet munkahelyi stressz, egészségügyi probléma vagy pszichés gond, amivel NEKI kellene első sorban foglalkozni.
Ettől függetlenül a szexhiány csak tünet. Az, hogy valaki összeszorított fogakkal, nagy áldozatként belemegy, az semmit nem old meg.
Köszönöm hogy nőként le ettem pontozva hogy milyen orgazmus és melyik. Csak ismerem a testemet ha már nő vagyok..
Aki meg lepontozott, gondolom férfi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!