Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a feleségeteket ha állandóan visszautasítana?
Simán. Ha van lehetőséged egy kóbor numerára ne hagyd ki. Jobban fogod bánni, ha kihagyod, mint ha nem hagyod ki és kitudódik.
Másrészről nem számít megcsalásnak, ha
- más a körzetszáma,
- más a telefonszáma,
- más városban lakik,
- bekened a töködet mogyorókrémmel és a kutyád lenyalja. (hiszen a te kutyád)
:-)
nemtudom menyi idosek vagytok... de 1 ilyen helyzet szerintem eleg kapcsolat gyilkos, marcsak mert ha szar a sex az ilyen gondolatokhoz vezet mint amivel most jottel itt
meg gondolom eleg 1oldalu ha mar 1 ilyen helyzetbe nyomorit hogy kb konyorogj azert ami szerintem jarna neked.
szerintem megcsalas nem megoldas en sose tartottam annak ha nemjo vele akkor tovabb kell lepni ha meg gyerekek vannak stb merlegelni kell 1 komprumissziumot amit csak ketten tudtok megalkotni
Itt feltehető a kérdés, miért utasít vissza? Régen is így volt? Talán fáradt mert pici babátok van? Mennyi az a kevés szex?
Nálunk fordítva volt a helyzet. Többszöri nekifutásból tudtam csak vele beszélni. Én megmondtam, hogy nekem mennyi az igényem és mint férjes asszony nem akarok úgy megöregedni mint egy apáca. Az nem jutott eszembe, hogy megcsaljam, de az igen, hogy elhagyjam. Az is igaz, hogy én is a beszélgetésünk óta beleadok apait anyait, hogy tartalmas legyen a szex, ezáltal az ő igénye is megnőtt.
Te pedig mindenképpen beszélj vele, figyeld mikor jó neki a szeretkezés, reggel vagy este (ez fontos), sokszor a nő már túl fáradt az esti hancúrozáshoz. Tedd izgalmassá a szexet.
/6 évből 4évben évi 1 szex?:D na te se lehettél normális:DDD pfff...9:06-os. /
Na mindegy.
Szerintem szakíts vele,biztos már undorodik tőled!!!!
ha attól kellene tartania, hogy megcsalod, ha nem adja neked meg, akkor mindig bevállalna
szerintem nem kell félrelépni, csak ezt hitetni vele
így veszekedésnél nem kell hazudnod, mikor tagadod
ha ez sem segít, akkor korrektebb elhagyni, mint csalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!