Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktátok csalni a feleségetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok csalni a feleségeteket/férjeteket és van szeretotok vagy esetleg ti vagytok a szeretok?

Figyelt kérdés
Írjátok meg oszintén! Koszi! :)
2009. márc. 12. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

szia

én rendszeresen csalom a férjemet,hét éve van szeretőm,nagyon szeretjük egymást,vele a szex is sokkal jobb.

Ő nőtlen,de néha megcsal,ezért néha én őt is megcsalom,van hogy hármasban,ilyenkor kielégül a lelkecském is,mert megérdemli ha hűtlen

2009. márc. 12. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy nem férjem van, csak barátom, de én nem csaltam/csalnám meg soha. Viszont azt bevallom, hogy szeretem, ha más férfi is megnéz (de ettől még nem fogom megcsalni)... de szerintem ezt minden nő szereti :-)
2009. márc. 12. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
fűvel-fával +csalom a párom...tom h nem lenne szabad...de ha tudnák az emberek h mit csinált velem akkor 1esek még helyesélnének is
2009. márc. 12. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
A világon a legundorítóbb dolog.
2009. márc. 12. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
ezt hivják nyilt kapcsolatnak:D:D:D:Dén szeretem ezt hiszen akkor nem érzem azt a fojtogató érzést a nyakam körül...hiszen ha járok valakivel attól még lefeküdhetek másokkal is és nem csak vele...és nem kötelességem h beszámoljak neki h félreléptem...hiszen ő is megteheti::D:D:D
2009. márc. 12. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
soha az életbe nem csaltam meg senkit. nem csalok, és előbb köpném magam szemen, minthogy valaha is ezt tegyem! 25/nő
2009. márc. 13. 04:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Előbb adnám be a válópert,mintsem megcsaljam a férjem.

Éppen aktuális ez a téma nálunk,de inkább kínlódok mellette,amíg nem adott minden feltétel,kicsit reménykedve abban,is,hogy helyrejön a házasságunk,hiszen csodák mindig vannak.De addig nincs más,amíg a mi kapcsolatunk le nem zárult.Tőle is maximális hűséget várok el,akkor én miért ne adnám meg neki ugyanezt?

2009. márc. 13. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A férjemmel két éve vagyunk együtt, eddig nem adott okot arra, hogy megcsaljam. 100% velem van az élet minden területén, akkor meg mi értelme lenne?

Viszont mielőtt hozzámentem, volt egy nős barátom. Már régen ismertük egymást, és egy idő után kicsit összegabalyodtak nálunk a szálak. Eszem ágában nem volt vele komolyabb kapcsolatot kezdeni, meg szerintem neki sem velem, ilyenről soha nem is beszéltünk (sőt, ha valaki esetleg rájött volna a kapcsolatra, kapásból letagadtam volna.) Egyszerűen csak jó volt együtt, adott egy kis izgalmat a hétköznapoknak.

2009. márc. 13. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!