Volt mar szeretotok? Meddig csaltatok a felesegeteket/ferjeteket?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 11:23
1/24 anonim válasza:
Nekem nem volt szeretőm, de azt hiszem nem is lesz.A férjemet nem tudnám megcsalni még ha a legkívánatosabb faszi lenne is az a másik! Pusztán kalandból nem látom értelmét, mert csúnyánmegégethetném magamat, és akkor már utólag sírhatnék az én drága férjem után.
2/24 anonim válasza:
Volt, olyan 1,5 órán át folyamatosan.
3/24 anonim válasza:
Nekem nem volt, soha nem is lesz, mert nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel. Nekem ilyesmi nem fér bele egy kapcsolatba semmiképp!
Viszont engem csalt már a régi párom úgy egy évig.
Azóta is az akkori szeretőjével él és boldogok, gyerekük is van.
4/24 anonim válasza:
Én sem tudnék szeretöt tartani.nem ér annyit (nekem)az egész,hogy utána elveszitsem a férjemet,aki szeret és megbecsül.és amig szeretjük egymást,addig nincs is szükség rá.ha valaki szeretöt keres,ott már gondok vannak.
(Zsoka)
5/24 anonim válasza:
volt már, kb 2 évig tartott...
utólag már én is bánom, de akkor valahogy elment az eszem:-(
6/24 anonim válasza:
Én voltam szerető, egy éven át. Nálam volt a nyugalom szigete a pasinak.
7/24 anonim válasza:
Volt. Addig csaltam, amíg jól esett és ő is addig csalt, amíg neki jól esett. Az anyja miatt ugyanis nem tudtunk elválni, de már öt éve nem volt köztünk semmiféle érzelmi kötődés. Csupán egy lakásban kerülgettük egymást.
8/24 A kérdező kommentje:
kedves 11:51 es! es ki vetett veget ennek? te vagy o?
2010. márc. 7. 12:01
9/24 A kérdező kommentje:
kedves 11:51 es!ki szakitott a vegen? te vagy o?
2010. márc. 7. 12:03
10/24 anonim válasza:
Igen. Úgy 4-5 alkalommal. Az 1 éjszakéstól, a 4 éves volt a leghosszabb. Ami talán érdekes, mindig és most is csak a nejem szerettem, de a kalandok alatt és utánn is jobb volt itthol a szexuális élet. ???? Mellékesen, a kollégáim háromnegyed része megcsalja a nejét, de másik feleséget egyik sem akar. Talán azért van, mert többet, és mást, mindent lehet egy ilyen kapcsiba. Ha mégsem, akkor egy sziával vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!