Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt mar szeretotok? Meddig...

Volt mar szeretotok? Meddig csaltatok a felesegeteket/ferjeteket?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 11:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Voltam, 6 évig.
2010. márc. 7. 18:33
 22/24 anonim ***** válasza:
73%
hát igen, ez sokakkal előfordul, sztem nem feltétlenül jelenti egy kapcsolat végét.
2010. márc. 7. 20:35
 23/24 anonim válasza:
Már a kérdésfeltevésnél benne van,hogy azt szeretnéd,hogy minél többen igennel válaszoljanak. Én azt szoktam mondani a kínálkozó alkalommal,hogy "Őt is unja már valaki" Szerintem nem éri meg,hogy hazudj,szervezkedj,simliskedj stb. Legrövidebb út az egyenes. Mondd meg a párodnak,-hogy ....,-de őszintén.Hidd el megéri. Én így tettem.
2010. márc. 14. 14:55
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem csaltam meg a férjemet-amióta összeházasodtunk-,ő 17 év után megcsalt engem,6 év múlva mondta el. Nagyon rosszul esett,a hűtlenség nem annyira,mint az,hogy úgy feküdt le velem hűtlensége után,hogy nem kérdezte meg,így is szeretném folytatni a házasságot. Lelki beteg lett 6 évig gyötrődött-1 alkalom miatt...s végül is elmondta.

Könnyebb lett volna az a 6 év,ha azonnal elmondja ,és nem kínlódik annyit. Megbocsátottam volna neki-remélem :-)))

2010. márc. 15. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!