Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt mar szeretotok? Meddig...

Volt mar szeretotok? Meddig csaltatok a felesegeteket/ferjeteket?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 11:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
es a 4 eves kapcsolatban mit ereztel? nem kotodtel egy kicsit sem hozza?szeretted?
2010. márc. 7. 12:10
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerető voltam,közel 3 évig....
2010. márc. 7. 12:25
 13/24 A kérdező kommentje:
kedves 12.25 os !ki szakitott es miert?
2010. márc. 7. 12:26
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
4 év? Hát az érdekes volt. Persze kötődés mindig van valamilyen szinten. Tod 20 év van köztünk. Mind ketten tudtuk, hogy nemsoká végének kell lenni. Ő fősulis volt. Havonta 2-3 három alkalommal taliztunk, és azt próbáltuk egymásnak adni, amit a másik nagyon szeretett. Vagyis nem önzők voltunk, mindig egymásnak próbáltunk örömet szerezni.
2010. márc. 7. 12:35
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

Mi nők egy irodában dolgozunk 24-50 éves korig , a nagy részünknek szeretője van a férjünk mellett, főleg a 40-50 év körüli kolléganőimnek vannak állandó szeretői.

Talán azért mert kicsit unalmas a házas élet, de van olyan kolléganőm, aki azért tart szeretőt mert csak a ház és a gyerekek tartják össze. De amúgy nem válnánk el, mert szeretjük a férjünket.

2010. márc. 7. 13:19
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

Én voltam a szerető, majdnem egy évig.

Gondolom a kérdező tőlem is megkérdezi majd, hogy ki szakított és miért. Én szakítottam, mert úgy éreztem tovább kell lépnem.

2010. márc. 7. 13:57
 17/24 anonim ***** válasza:
26%
volt, kb 2 óráig :)
2010. márc. 7. 15:36
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
volt...en a parommal 4 evig voltam egyutt es az utolso felevben csaltam. Nem vagyok ra buszke, es a lelkiismeretfurdalas eleg buntetes. Nem mondtam el neki, de szakitottam vele, nem akarom megbantani, mert nem erdemli meg. Viszont azt is hiszem, hogy ha valakit igazan szeret az ember azt nem csalja meg.
2010. márc. 7. 15:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

12:25-ös vagyok.

Én szakítottam, talán belefáradtam,hogy csak néha lehet az enyém.Ő a mai napig haragszik amiért elhagytam,próbál közeledni, de megint csak szerető lennék.....

2010. márc. 7. 16:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Voltam 4-és fél évig. Hatalmas szerelem volt de kilátástalan. Mivel közben már két éve hajtott rám egy másik férfi, egyszerűen bejelentettem a régebbinek, hogy most akkor férjhez megyek. Nagyon-nagyon megharagudott rám, pedig szépen is elválhattunk volna.
2010. márc. 7. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!