Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem teljesen megőrjít, hogy állandóan megélezi a tompa késeket! Mit csináljak?
Egyszerűen nem fogja fel, hogy balesetveszélyes éles késsel dolgozni. A főzés nagy részét ő csinálja, de még így is rendszeresen megvágom magam vele, akár használat, akár mosogatás közben.
Most legutóbb annyira felhúztam magam rajta, hogy a sírás kerülget még mindig. Ő erre azt mondja, hogy hülye és béna vagyok.
Ezt hogy oldjam meg?
"Egyszerűen nem fogja fel, hogy balesetveszélyes éles késsel dolgozni"
Ezt rosszul tudod, tompa késsel sokkal veszélyesebb
Tompa késsel sokkal rosszabb- és veszélyesebb- dolgozni a konyhában amúgy, én is rühellem, ha nincsen egy kés megélezve.
Így akkor talán "a hiba az ön készülékében van"!
Asztalos vagy,így van valami rálátásom az éles meg életlen szerszámokra.Nincs igazad.
Egyszerűen azért mert ahogy fenn is irta valaki:Az életlen szerszám balesetveszélyes.A késhez valamelyest hasoló eszköz pld a véső.Az életlen véső lecsúszik,megszalad és könnyen a kézfejbe fog landolni,az éles meg megkapaszkodik az anyagba és egyenletes nyomásra egyenletes forgácsolási sebessége van,ezáltal kontrolálható.
A késsel ugyanez a helyzet.Kérdezz meg egy hentest,vagy
szakácsot.Ugyanezt fogja mondani.
Pfff...vagy talán azt pont látta és a hülye kérdéseket nem nehéz megegyezni.
Éles kés a jó, arról nem tehet hogy szerencsétlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!