Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam a barátnőmet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a barátnőmet. Hogyan engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés

Volt tegnap egy romantikázós esténk, alvás előtt becsicsentve beszélgettünk. Valahogy szóba került a szexualitás és hát arról kérdezett, hogy kivel volt eddig a legjobb a szex. Hát, én az előtte lévő exemet mondtam, ami nyilván rosszul esett a páromnak. Ráadásul kérdezgetett, hogy mégis mi volt a jobb, amire szintén válaszoltam. (Ilyenek, hogy a helyszínekkel kapcsolatban bevállalósabb volt, orálban ügyesebb volt, meg kevesebbszer volt "pillow princess") A barátnőmet nagyon megbántotta a válasz. Ma munka után beszélni akartam vele erről, mert láttam, hogy valami nincs rendben, de nem sokra jutottunk. Alvás előtt nem is hagyta, hogy ölelgessem, nem csókolt meg, meg ma úgy kerülte az érintéseket.

Próbáltam beszélni vele, de semmi. Igazából én nem akartam hazudni neki, ha már rá kérdezett, tényleg jobb volt a szex az exemmel, de azon kívül minden borzalmas volt, főleg a végén, és ezt a barátnőm is nagyon jól tudja. Olyanok miatt lett vége annak a kapcsolatnak, hogy állandó féltékenységi jeleneteket rendezett az exem, nem egyszer megütött/megkarmolt/megrúgott, ha valami nem tetszett neki, és még sorolhatnám. Nem mennék vissza hozzá semmilyen formában.

Amikor beszéltem a barátnőmmel ma, már józanon, akkor azt hiszem rontottam is a helyzeten, mert mondtam neki olyat, hogy nem a szexuális teljesítményébe szerettem bele, és ezt amúgy lehet úgy értette, hogy vele nem jó. Ami nem igaz, jó vele, de nem ez az elsődleges dolog, amit szeretek benne.

2024. júl. 6. 23:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
96%

Tudod ezt nem lehet helyrehozni se szép szavakkal, se ajándékokkal. A te barátnőd nem az "Igazi" számodra és ő neki ez most jutott tudomására.

Az már más topic, hogy miért is kellett ilyesmit szóbahoznia, de valószínűleg azért csinálta mert önbizalomhiánya van és szerette volna ha őt mondtad volna, hogy vele a legjobb a szexuális élet, bár lehet érezte ő, hogy valami nem stimmel köztetek a te oldaladról. Sajnos még veled van ami megintcsak azzal köthető össze, hogy nincs önbizalma, önbecsülése.

Szóval míg nem szedi magát össze addig veled marad, vagy míg te nem szakítasz vele. Ha húzod az időt akkor nem lesz kellemes ezentúl az együtt töltött idő, talán szex se lesz köztetek. Tehát ha van eszed, egy kicsit tiszteled a párod inkább elengeded őt útjára más férfi felé akinek ő lesz az Istennő.

2024. júl. 7. 00:03
 2/36 A kérdező kommentje:

#1 De nem áll fenn az a helyzet, hogy az én oldalamról nem stimmel valami. Attól, hogy volt nála jobb, nem jelent azt, hogy vele nem jó. Imádom őt, egyszerűen oda vagyok érte.

Nem látom azt, hogy miért kéne egy olyan kapcsolatnak véget vetni, ami a kérdésben vázolt helyzetet leszámítva rendben van. Soha nem voltam elégedetlen a párommal, nagyon szeretem őt.

2024. júl. 7. 00:12
 3/36 anonim ***** válasza:
84%

"Ilyenek, hogy a helyszínekkel kapcsolatban bevállalósabb volt, orálban ügyesebb volt, meg kevesebbszer volt "pillow princess")"

Mindketten elb*sztátok.

Egyrészt azzal, hogy nem kérdezek olyat, amire ha választ is kapok, akkor nem tudom elviselni, mert ez benne volt a pakliba.... főleg ilyen téma.

Màsrészt pedig, ez egy tanulság, hogy nem kell ilyen kibeb^szott őszintének lenni.

Konkrétan kimondtad, hogy az ex jobban szo*kodta a farkad.

Jó kis cirkusz, ha nincs baj, csinàljunk tipikus esete.....

2024. júl. 7. 00:21
 4/36 anonim ***** válasza:
83%

"Ilyenek, hogy a helyszínekkel kapcsolatban bevállalósabb volt, orálban ügyesebb volt, meg kevesebbszer volt "pillow princess") "

LMAO, leástad a sárga földig a szexet vele. Pillow princessnek nevezted ami nem más kb. hogy fekszik mint egy darab fa!

"Valahogy szóba került a szexualitás és hát arról kérdezett, hogy kivel volt eddig a legjobb a szex."

Azt akarta hallani, hogy ő vele a legjobb.

Neked nemhogy nem jobb neked egyenesen rossz vele a szex.

A "jó, kellemes" szex egyenlő az unalmassal.

Már ha legalább azt mondtad volna neki, hogy imádsz, szeretsz vele szeretkezni akkor még csak-csak hihető a kamu, de így sehogyse.

Igazság szerint egy párkapcsolatban működnie kéne a szexnek, kevés a szeretet, az, hogy kívánod a párod.

Nem vagy rendesen kielégülve és ha elmúlik a "de én imádom, nagyon szeretem" időszaka úgyis ki fogod dobni, vagy előtte megcsalod majd kidobod.

Saját magadnak hazudsz a legjobban, aztán neki majd itt a Gyakorin.

Mint lejegyeztem lehet ezt a "fasza kapcsolatot" húzni, de nincs az ég adta világon semmi értelme...

2024. júl. 7. 00:24
 5/36 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező ezt vedd úgy fel, hogy ennek így kellett történnie mert nem lehet titokban tartani örökké, igazából évekig sem, hogy nem illettek össze szexuális téren. Neked a bevállalós lányok kellenek az ágyban ő neki meg vagy megalszik a tej (vagy ondó) a szájában, vagy nem tudja magát elengedni melletted.

Már nem akar megcsókolni, nem hagyja, hogy megérintsd. Mit akarsz te neki bebizonyítani, vagy hogyan akarod kiengesztelni ha a jövőben benne lesz, hogy nem elég jó számodra? Azt akarod, hogy ráerőszakolja magát olyasmire szexben ami neki nem fér bele? Megdugnád annak ellenére? Hagyd békén, legyetek külön. Ne tedd még jobban tönkre!

2024. júl. 7. 00:30
 6/36 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem írd le neki, mert szóban csak belezavarodsz, hogy egy ilyen hozzállással sokkal jobban jár, mint ha ő lenne a szexistencsászárnő, mert te már nem ezt keresed, erre nem lehet jövőt alapozni, neked sokkal többet ér a nyugodt környezet, hogy szeretve vagy, és benne megtalálás mindent, amit kerestél. Ha esetleg gyereket vállalnátok, reménytelen lenne tartani a tempót, de ilyen hozzáállással nem fog elhagyni, mert neked ő kell, és nem fogod "lecserélni". Ő neked többet ér egy tökéletes alkalommal, mert vele minden tökéletes, és a szex is jó. (Ezen sajnos mar szepiteni nem tudsz.) Vennék amúgy neki egy csokor virágot, és valami aprosagot és amellé adnám oda a levelem.
2024. júl. 7. 00:50
 7/36 anonim ***** válasza:
15%
Ja valami dudvát vegyél neki meg vágj hozzá csokit, attól bekussol.
2024. júl. 7. 01:12
 8/36 anonim ***** válasza:
58%
Hagyd el! Aza legtutibb. Ha őszimte is tudsz vele lenni akkor menni fog azbia, hogy nem jó vele. A szex a mindennek alapja. Őt kerdezted már? Neki jó veled? Lehet neki sem az. Tapasztalat
2024. júl. 7. 01:30
 9/36 anonim ***** válasza:
73%
Ezt még olvasni is fájt. Minek mondasz neki ilyeneket?
2024. júl. 7. 02:35
 10/36 anonim ***** válasza:
17%

Elég éretlen kis csajszi, na de nem is lehet mást várn egy fiataltól. Normális gondolkodás csak érettebb korban jön, senki sem bölcsen születik.

Ha kérdez valamit, készüljôn fel egy neki nem tetsző válaszra is. Egyáltalán miért ilyen kis beképzelt, hogy azt hiszi, tőle nincs jobb lepedőakrobata?

2024. júl. 7. 04:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!