Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam a barátnőmet. Hogyan engesztelhetném ki?
Volt tegnap egy romantikázós esténk, alvás előtt becsicsentve beszélgettünk. Valahogy szóba került a szexualitás és hát arról kérdezett, hogy kivel volt eddig a legjobb a szex. Hát, én az előtte lévő exemet mondtam, ami nyilván rosszul esett a páromnak. Ráadásul kérdezgetett, hogy mégis mi volt a jobb, amire szintén válaszoltam. (Ilyenek, hogy a helyszínekkel kapcsolatban bevállalósabb volt, orálban ügyesebb volt, meg kevesebbszer volt "pillow princess") A barátnőmet nagyon megbántotta a válasz. Ma munka után beszélni akartam vele erről, mert láttam, hogy valami nincs rendben, de nem sokra jutottunk. Alvás előtt nem is hagyta, hogy ölelgessem, nem csókolt meg, meg ma úgy kerülte az érintéseket.
Próbáltam beszélni vele, de semmi. Igazából én nem akartam hazudni neki, ha már rá kérdezett, tényleg jobb volt a szex az exemmel, de azon kívül minden borzalmas volt, főleg a végén, és ezt a barátnőm is nagyon jól tudja. Olyanok miatt lett vége annak a kapcsolatnak, hogy állandó féltékenységi jeleneteket rendezett az exem, nem egyszer megütött/megkarmolt/megrúgott, ha valami nem tetszett neki, és még sorolhatnám. Nem mennék vissza hozzá semmilyen formában.
Amikor beszéltem a barátnőmmel ma, már józanon, akkor azt hiszem rontottam is a helyzeten, mert mondtam neki olyat, hogy nem a szexuális teljesítményébe szerettem bele, és ezt amúgy lehet úgy értette, hogy vele nem jó. Ami nem igaz, jó vele, de nem ez az elsődleges dolog, amit szeretek benne.
25nel nem vagytok idősebbek az biztos.
Egyrészt hogy lehet valaki ilyen önsorsrontó hülye hogy ilyet kérdez?
Másrészt hogy lehet valaki ilyen hülye hogy nem a párját mondja hanem az exet?
Neked hogy esne ha azt mondaná hogy az exevel sokkal jobb volt a szex, mert hát neki sokkal nagyobb volt a farka, neked csak egy giliszta és amúgy is ő rendesen meg tudta krni.. De hát téged szeret, nem menne vissza hozzá. Ugye milyen jól hangzik?
Benned nem törne el valami?
Nyilván alapból full önbizalom hiányos a barátnőd, ezért kérdez ilyeneket, én is az vagyok, de azért van annyi eszem hogy legalább ne vágjam magam alatt a fát. Viszont ha bármilyen okból ilyet mondana nekem a párom, az biztos hogy az lenne a kapcsolatunk vége, ha nem is rögtön, de hosszú távon már nem lenne ugyanaz és előbb utóbb vége lenne, mert egy önbizalom hiányos ember ezt nem tudja kezelni. Olyan is nehezen akinek rendben van az önbizalma.
Szerintem durva voltál, de ő is hülye volt, hogy olyan kérdést tett fel, amire nem várt őszinte választ.
Abban az esetben lehet helyre rakni, ha olyan problémákat soroltál fel a szexben, amin tudtok változtatni, javítani. Személyiségbeli problémák esetén sose fogja túltenni magát és ugye neked se lesz jobb.
Ezt mind a ketten elcsesztétek. Ő a kérdéssel, te a válasszal. Sosem értettem, miért kell a múltban vájkálni. Volt, elmúlt, ennyi.
Szerintem nektek innen nincs visszaút, soha nem fogja tudni magát elengedni, ha veled van. Lehet kicsit még húzzátok, erőlködtök,de ez a kapcsolat már kuka...
Sajat magának rugott öngolt. Azt akarta hallani hogy hazudj hogy ő az isten csak épp pofára esett🤣
Fene se engesztelgetné.
Amatőr vagy
Hazudni,hazudni,hazudni....
Ha a nő ilyen kérdést feltesz nem érdekli az őszinte válaszod
azonnal gondolkodás nélkül rá kell vágni,hogy veled édesem,te vagy a legjobb, életem szerelme,veled mindennap egy nagy kaland.
Légy kreatív ilyeneket akarnak hallani.
Látszik, hogy még nagyon buta vagy és fiatal! Ez egy olyan dolog amiben nem szabadott volna őszintének lenned, hanem a kegyes hazugsággal kellett volna előrukkolnod!
Tudod az ami a szívemen az a számon elven rengeteg embert megtudnánk bántani az életben, és nem mindíg mondhatjuk ki amit gondolunk!
Szerintem megbántottad egy életre, és ez innentől kezdve végig benne lesz, és nem fogja tudni elengedni magát veled szex közben, élvezni meg végképp nem! Engedd el őt a francba és hagyjál neki békén, egyértelműen szexuálisan nem felel meg az elvárásaidnak, és ebből előbb utóbb csak megcsalás lenne a vége, szegény meg mindíg kevésnek érezné magát innentől kezdve hozzád!
Akik azt írták, hogy nem kellett volna ilyesmit kérdezni, vagy hazudni kellett volna azok ennyire infantilisek, vagy hazugok? Nem lehet eltitkolni, hogy nem felel meg valakinek a szex! Előbb utóbb feltűnt volna a lánynak ha nem tűnt fel és pontosan azért kérdezte. Jobb ez így, hogy kiderült.
Nem lehet helyreállítani ilyen dolgokat. A szexuális preferenciák, igények, szexuális étvágy nem változtatható meg ha nem érzi az ember, hogy neki az úgy jó.
Szakítani kell mert a lány hiába vág bele extrémebb szexbe akkor se lesz az az igazi káprázatos szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!