Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkednek a nők ha megbántotta őket a férfi?
a férfi = az elnyomó zsarnok, minden baj okozója a világban.
szívesen.
A kérdésre is jőhet válasz, 2 es nek köszőnöm a választ.
Egyébként mindegy mivel bantott meg, csak az érdekel hogy ti nők hogy viselkedtek olyankor, milyen a hangulatotok stb
Változó.
Attol függ mivel és mennyire bántott meg.
Sokszinű a reagalasi reflexeim palettája es nyilván az se mindegy ki az "ellenfél", tehát pasitól is függ.
Nem mindegy hogy értelmes ember vagy egy paraszt, nem mindegy az se kivel állok szemben, az sem, mennyire talált be, vagy épp mellé, nem mindegy hogy egot sért vagy lelket, nem mindegy épp mennyire vagyok "erős", vagy toppon vagy pont nem hiányzott sokminden tetejébe, vagy magam alatt, vagy épp tultengek.
Szal kéne egy pelda. Baromira nem mindegy mivel bánt meg es ki és épp akkor ott helyben milyen passzban fog ki.
Folyt
Volt már olyan is hogy előtte leteszteltem azt hogy szándékos volt e vagy "csak" hirtelen felindulás. Mert nagyon nem volt mindegy hogy szánt szándékkal aljasan direkt tudatosan bántott e meg, vagy épp hülye pillanatában.
Ha közelebbi az ismeretségünk, akkor elküldöm melegebb éghajlatra, majd megbocsátok, ha bocsánatot kér.
Ha random alig pár napos ismerettség mondjuk online, akkor tiltás, törlés, ezáltal ignorálás, mert bunkókra nem vagyok hajlandó energiát feccolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!