Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megbántottam a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántottam a férjemet, mert kinevettem. Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés

Hülyeséget csinált (erre utólag már rá is jött), amin kicsit összevesztünk. Mikor próbáltuk megbeszélni, akkor egy elég buta dolgot mondott, amiről azt hittem, csak viccel és jót nevettem rajta. Ezen ő nagyon megsértődött és most mosolyszünet van.

Hogyan próbaljak tőle bocsánatot kérni, ha most még a kinevetésemen túl az is bántja, amit csinált?

ma 05:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
23%
Borülj le elé és puszilgasd a lábát hátha kiengesztelődik.
ma 05:50
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Majd megnyugszik. Ennyire nem bírod a mosolyszünetet? Hülyeséget csinál, hülyeséget beszél, te meg zizegsz, hogy enyhítsd meg? Na ne...
ma 06:22
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Engem zavarna hogy nem tud velem nevetni. Akkor sértődgessen is, ha ilyen barom. Nem pitiznék ezek miatt.
ma 07:22
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Hány évesek vagytok 10? Azok viselkednek ilyen gyerekesen.
ma 07:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Kiheveri, nem vagytok dedósok.

Bocsánatot kérsz, legyen neki is elég ennyi, nem kell magad megalázni.

ma 08:26
 6/20 A kérdező kommentje:
Én bírom a mosolyszünetet, bár ez már nekem is sok, viszont a gyerekekre nagyon rossz hatással van a feszültség. Azóta a konyhában alszik matracon, hozzám nem is szól, maximum foghegyről odavág valamit, ha nagyon muszáj. A kapcsolatunk során ilyen nagy mosolyszünet még nem volt, lassan 2 hete tart.
ma 09:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te meg vágd oda neki foghegyről, hogy nem gondoltad, hogy még annál is butább mint eddig hitted. Most tényleg a gyerekekre hivatkozva akarsz meghunyászkodni előtte? Mit tanítasz nekik ezzel? Nem baj ha apu ostoba, elég egy hiszti és máris ki kell nyalni a s.ggét a megjátszott békesség kedvéért?
ma 09:54
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem gondolod hogy megunt? Érdektelen lettél számára?
ma 10:03
 9/20 A kérdező kommentje:

20+ év után akár meg is unhatott, de félek nem ilyen egyszerű a probléma.

Nem tartottam soha butának. Ez az utóbbi nagyon meglepett, de ennek ellenére sem tartom annak. Inkább megijeszt a dolog, hogy egy kis semmiségen mennyire fel tudta magát húzni.

Nem meghunyászkodni akarok, hanem megbeszélni vele, de ha szóba se áll velem, akkor nehezen fog menni.

ma 10:21
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Vége a kapcsolatnak! Nem lesz semmi olyan ezután mint régebben. Ennyire azért nem kellene haragudni rád, ráadásul olyan dolgon amit nem írsz le mi az. Vagy troll kérdés vagy gyerekes felfogással van a párod.
ma 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!